ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 20/09

Η αγαπημένη μας Πέμπτη ήρθε και μας έφερε ολοκαίνουργιες ταινίες. Πέμπτη πρεμιέρας και για αυτή την εβδομάδα η γκάμα έχει κωμωδίες. Ο Μπεν Μίλερ σε μία ταινία που θα μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Αυτή την εβδομάδα όμως κάνει πρεμιέρα και μία ελληνική ταινία, η οποία αποπνέει καλοκαιρινή διάθεση με πολύ δόση Ελλάδας. Ακολουθείστε μας και διαβάστε όλες τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων. 

Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κερ με τους πρωταγωνιστές τους Ρόουαν Άτκινσον, Όλγα Κιριλένκο, Έμα Τόμσον και φυσικά Μπεν Μίλερ όλη σε μια ταινία.. 

Ο Johnny English Ξαναχτυπά

Όταν μια επίθεση στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτει την ταυτότητα όλων των ενεργών μυστικών πρακτόρων στη Βρετανία, ο Johnny English αναγκάζεται να ξαναγυρίσει στην ενεργό δράση για να βρει τον χάκερ που κρύβεται πίσω από αυτήν.


Ο Λούις, ένα ορφανό αγοράκι, μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να ζήσει στο σπίτι του θείου του, Τζόναθαν στην ταινία με τίτλο...

To Σπίτι με το Ρολόι στον Τοίχο

Εκεί ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας, αφού τόσο ο θείος του όσο και η καλύτερή του φίλη, Φλόρενς, είναι μάγοι. Σύντομα, ο μικρός Λούις θα αντιληφθεί πως το σπίτι έχει ένα μεγάλο μυστικό, αφού στους τοίχους του κρύβεται ένα μαγικό ρολόι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει τον κόσμο! Θα καταφέρουν να το βρουν και να το σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά; Μια απίθανη ταινία φαντασίας, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Μπέλερς, με τον υποψήφιο για δύο Χρυσές Σφαίρες Τζακ Μπλακ και τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Τι μαγικό συμβαίνει σε ένα αχαρτογράφητο νησάκι κάπου στο Αιγαίο;

Σ' αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει

Δύο ανυποψίαστοι ξενομερίτες, ένας Γάλλος ευρωβουλευτής και μία νεαρή οικονομολόγος, φτάνουν με καΐκι στο ειδυλλιακό Αρμενάκι και έρχονται σε επαφή με τον αλλόκοτο τρόπο ζωής και τις ανατρεπτικές ηθικές αξίες των κατοίκων του. Τα λεφτά είναι ντεμοντέ και όχι μόνο... no banks, nο streets, no cars, no rooms to let. Εκεί θα γνωριστούν με τον αλλοπρόσαλλο δάσκαλο και την πληθωρική χήρα του νησιού, θα παραδοθούν στη δίνη του έρωτα και στον σαγηνευτικό αυτόν τόπο, που μπορεί να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων για πάντα.


Πουλούσε φτηνά έξω από το μαγαζί του... κι' εκείνος αποφάσισε να τον γυρίσει πίσω στη χώρα του!

Χάσαμε το Δρόμο ΣΤΟΠ! 

Ο Μάριο Καβαλάρο ξυπνάει κάθε πρωί με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο σπίτι, στην ίδια γειτονιά και την ίδια πόλη, το Μιλάνο. Έχει μόλις κλείσει τα πενήντα. Αγαπάει την ακρίβεια, τη συνέπεια, τον σεβασμό και τους καλούς τρόπους και γενικότερα την τάξη: για εκείνον, όλοι πρέπει να μιλούν χαμηλόφωνα και να μένουν εκεί όπου ανήκουν. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο μαγαζί που κληρονόμησε από τον πατέρα του και τον κήπο στην ταράτσα του σπιτιού του - το μόνο πραγματικό πάθος του. Κάθε αλλαγή τον τρομάζει, πόσο μάλλον όταν αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με την πώληση του αγαπημένου του μπαρ σε έναν Αιγύπτιο και τον ερχομό του Όμπα, ενός Σενεγαλέζου πωλητή δρόμου, που -με περισσή αυτοπεποίθηση- στήνει την πραμάτεια του και του κλέβει την πολυπόθητη πελατεία.


Από το σκηνοθέτη των ταινιών «Milk» και « Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ»

Μην ανησυχείς, δε θα φτάσει μακριά με τα πόδια 

Ο Τζον Κάλαχαν έχει έφεση στο μαύρο χιούμορ και …τον αλκοολισμό. Μετά από ένα δυστύχημα θα μείνει για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Στο ταξίδι της επιστροφής από τον απόλυτο πάτο, ο Κάλαχαν βρίσκει την ομορφιά στον παραλογισμό της ανθρώπινης ύπαρξης.