ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Μαρία Γούσιου



Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περιστερά Θεσσαλονίκης, όπου επέστρεψε και κατοικεί μόνιμα. Αποφοίτησε επιτυχώς, με υποτροφία από το ΙΚΥ, ως Επικοινωνιολόγος από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της Σχολής Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Κατόπιν, συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, όπου ακολούθησε την κατεύθυνση των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Επιπλέον, απέκτησε πτυχίο στις Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες από δημόσιο φορέα, όπως επίσης εξειδικευμένες γνώσεις στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και στο Digital Marketing.

Έχει πάρει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων και διαλέξεων τα οποία σχετίζονται με το τομέα της επικοινωνίας, του Μarketing και της δημοσιογραφίας. 

Η οικογένειά της δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, κάτι που από μικρή την οδήγησε στο να αγαπήσει τους ανθρώπους και την κοινωνία. Από την ενηλικίωσή της και παράλληλα με τις σπουδές της, εργάζεται για λογαριασμό μεγάλων Ιδιωτικών Ομίλων και Δημόσιων Φορέων. Επί σειρά ετών, συμμετείχε σε ραδιοφωνικές εκπομπές ως συμπαρουσιάστρια.  

Από την εθελοντική της συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα απέκτησε εφόδια και πείρα που είχαν  ως αποτέλεσμα την καλλιέργεια ενός κλίματος ομαδικότητας και έντονης κοινωνικής δράσης. 

Η ενασχόλησή της με τα πολιτιστικά δρώμενα ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Για πολλά χρόνια συμμετείχε σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Αξιόλογη, τέλος, υπήρξε και η συμμετοχή της σε αρκετές εθελοντικές ομάδες προσφέροντας και προασπίζοντας το κοινωνικό συμφέρον.

Τα τελευταία τρία χρόνια αρθρογραφεί στην σελίδα Townsendia.gr, που την αποκαλεί  "μεγάλη της αγάπη".