ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Τα αυγά και τα πασ…χάλια μας: Κωμική ανάσταση στο Cine Βακούρα!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς το θείο δράμα από μία ξεκαρδιστική stand up comedy βραδιά; Η απάντηση είναι γνωστή. Οι Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Πιέρρος Πατουχέας και Πέτρος Τσιτσεκλής φοράνε τα πασχαλινά τους και καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν αστεία περιστατικά, κωμικές καταστάσεις και λογοπαίγνια από τη σκηνή του Cine Βακούρα.

Το χιούμορ πρέπει να «σπάει αυγά», κι έτσι οι stand up κωμικοί μας αρπάζουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα πιο κατανυκτικά αστεία τους και να βαφτίσουν τους παρευρισκόμενους στην τέχνη της κωμωδίας. 

Δεύτε λάβετε trolls. 


Πληροφορίες Παράστασης:

«Τα αυγά και τα πασ…χάλια μας» 

Κινηματογράφος Βακούρα

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων:

2310 233665

Ημέρα και ώρα παράστασης:

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων: 

Γενική είσοδος: €10.00

Προπώληση εισιτηρίων:

more.com και στο ταμείο του Κινηματογράφου Βακούρα

Facebook event


Line up: 

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Πιέρρος Πατουχέας

Πέτρος Τσιτσεκλής

Guests: Κλεομένης Καράμπελας, Έλλη Σιμεόν


Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος μετράει πάνω από 30 χρόνια κωμωδία και για να μην μετράμε εμείς, είπε ότι αυτό φτάνει. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 θεατρικές παραγωγές, έχει σκηνοθετήσει, έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές παραγωγές και σε τηλεοπτικά σποτ.

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι stand up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε. Διοργανώνει παραστάσεις και open mics και είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius και της Crazy Duck Comics.

Ο Πέτρος Τσιτσεκλής είναι ένας "πολυδιάστατος" κωμικός που σίγουρα θα σας γεμίσει το μάτι, τη σκηνή και γενικότερα το χώρο στον οποίο βρίσκεται. Ασχολείται με την κωμωδία από το 2012, μέσα από το κανάλι του Chi Productions στο το Youtube. Από το 2015 μέχρι και σήμερα ασχολείται με το stand-up comedy και φέτος ετοιμάζει τη πρώτη του σόλο παράσταση. Σπάει κάθε χοντροφοβικό ταμπού, μισεί τα γυμναστήρια, απεχθάνεται τους διαιτολόγους και μπορείς να τον κερδίσεις με ένα ζεστό πιάτο πατσά.

Ο Κλεομένης Καράμπελας ξεκίνησε το stand up το 2022, αλλά η κωμωδία ξεκίνησε μαζί του πολύ παλιότερα. Από τότε έχει παίξει σε open και παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη. Καυστικός και τρυφερός, ακροβατεί ανάμεσα στο σατυρικό θέατρο και το stand up comedy με καμία πλευρά να μην κερδίζει.

Η Έλλη Σιμεόν σπουδάζει στο τμήμα θεάτρου του ΑΠΘ όχι ως ηθοποιός αλλά ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος γιατί αποφάσισε από πολύ νέα ότι λεφτά απ’ την τέχνη δεν θα βγάλει, όπως και να έχει. Η ιδιαίτερη οικογένεια της, τα περίεργα ραντεβού που βγαίνει και μια μικρή δόση λογοπαιγνίων είναι αυτά που την ώθησαν να ασχοληθεί με την κωμωδία.