ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

"Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40" του Βασίλη Τσικάρα στο Μικρό Broadway

Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40

κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα

5ος ΧΡΟΝΟΣ

«Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40» και δεν το…χάνεις! Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που για 5 συνεχή χρόνια ακολουθεί μια ξέφρενη πορεία, επισκέπτεται την Αθήνα και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Μικρό Μπρόντγουαιη στις 21.00. Μόνο για 3 παραστάσεις! 

Λίγα λόγια για το έργο: Λίγο πριν τα 41 γενέθλιά της, η Λόρα αποφασίζει να χωρίσει. Αιτία, η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και ο άντρας της ο Τζακ, που πέρα από τη δουλειά δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η αιφνίδια απόφασή της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Τζακ θα αισθανθεί προδομένος και αδικημένος, οι γείτονες θα έρθουν σε δύσκολη θέση, ενώ η άνοια του πατέρα του Τζακ, που ζει μαζί τους, θα επιδεινωθεί. Ξαφνικά θα εισβάλει στη ζωή τους μια barwoman και τότε θα ξεκινήσει ο κύκλος των αποκαλύψεων και των μεγάλων αποφάσεων. Τελικά πόσο αθώοι είναι οι ήρωες του έργου μας; Το ποδόσφαιρο και το φλαμέγκο θα δώσουν λύση στο πρόβλημα;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Σκηνικά: Μαρία Βλάχου

Κοστούμια: Μαρία Βλάχου

Ήχοι – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης

Αφίσα: Νίκος Γκάρας

Φωτογράφιση: Στρατής Λαγόπουλος, Βασίλης Τσικάρας

Παίζουν (διπλή διανομή): Σοφία Αϊβάζογλου, Μαρία Βλάχου, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης και ο Βασίλης Τσικάρας.


Θέατρο Μικρό Μπρόντγουαιη

Αγίου Μελετίου 61Α

Τ. 6945 512412

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21/4 στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15 ευρώ γενική είσοδος 

10 ευρώ ανέργων, φοιτητών, ΑμεΑ, συνταξιούχοι

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ GoldMall

10 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1 ώρα και 45 λεπτά 

***

Βασίλης Τσικάρας: Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Άδεια πιάτα», «Άδεια πιάτα 2», «Έχω θέμα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Μην πεις όχι μωρό μου», «Χοντρός παραμυθάς», «Απόψε σε θέλω πάλι», «Madmix I,II,III» κι από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε 5», «Operation Star». 

Θεατρική ομάδα Άρατος: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12) της Θεσσαλονίκης και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές. Είναι δημοφιλής για τις κωμωδίες της.