ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Από-κρύα αστεία για πάντα: Μία καρναβαλική stand-up comedy παράσταση στο Cine Βακούρα

Οι μάσκες πέφτουν στο Cine Βακούρα. Οι κωμικοί Γιώργος Καραμανλής, Μιχάλης Πρέκας, Πιέρρος Πατουχέας και Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος φοράνε τα γιορτινά τους, οπλίζονται με σερπαντίνες, πλαστικά ρόπαλα, φωτόσπαθα και σκορδάκια και ετοιμάζονται να προκαλέσουν ένα πολύχρωμο κωμικό χάος!

Μέσα στο κλίμα των ημερών, οι τέσσερις αναγνωρισμένοι stand up κωμικοί έρχονται στο Cine Βακούρα στις 15 Μαρτίου, στην κορύφωση της περιόδου της αποκριάς, βγαίνουν στη σκηνή μέσα από ένα πυκνό σύννεφο κομφετί και παρουσιάζουν τα πιο καυστικά και από-κρύα αστεία τους. Ένα δυνατό line-up σας προσκαλεί στο πιο πανηγυρικό stand-up comedy show της πόλης, σε ένα ανεπανάληπτο κωμικό καρναβάλι.

Σημείωση: Το αποκριάτικο dress code δεν είναι απαραίτητο αλλά συνίσταται. Το καλύτερο κοστούμι δεν θα λάβει κάποιο βραβείο, ίσως όμως σχολιαστεί από τους κωμικούς. Χάνεται τέτοια ευκαιρία; 

Πληροφορίες Παράστασης:

«Από-κρύα αστεία για πάντα» 

Κινηματογράφος Βακούρα

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 233665

Ημέρα παράστασης: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024

Ώρα: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ

Εισιτήρια: more.com

Facebook event


Line up: 

Γιώργος Καραμανλής

Μιχάλης Πρέκας

Πιέρρος Πατουχέας

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Guest: Γιάννης Γκιαούρης


Ο Γιώργος Καραμανλής ξεκίνησε το stand up comedy 2017 στην Αθήνα. Έχει παίξει σε εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε θέατρα, σκηνές και μπαρ και πλέον έχει τη δική του σόλο παράσταση. Τα θέματα που καταπιάνεται στα κείμενα του είναι παρατηρήσεις της καθημερινότητας, πράγματα που τον ενοχλούν, ψυχολογικά, προσωπικές ιστορίες και γάτες. Ελπίζει να κάνει κωμωδία και στο εξωτερικό. Το εξωτερικό δεν το ελπίζει.

Ο Μιχάλης Πρέκας λέει ότι είναι Stand up κωμικός από το 2017. Εμφανίζεται σε μπαρ και θέατρα με την κωμική ομάδα ΝαιΚουλΕκλεισε από το 2018 και την περασμένη σεζόν συμμετείχε και στο Comedy Club Mic Drop στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Όταν είναι πάνω στη σκηνή του αρέσει να έχει διάδραση με το κοινό, να αυτοσχεδιάζει και να αυτοσαρκάζεται. Αγαπημένα του θέματα είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς και όλες οι περίεργες ιστορίες που του συμβαίνουν. Κυρίως επειδή προκαλεί.

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι stand up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε. Διοργανώνει παραστάσεις και open mics και είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius και της Crazy Duck Comics.

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος μετράει πάνω από 30 χρόνια κωμωδία και για να μην μετράμε εμείς, είπε ότι αυτό φτάνει. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 θεατρικές παραγωγές, έχει σκηνοθετήσει, έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές παραγωγές και σε τηλεοπτικά σποτ.

Ο Γιάννης Γκιαούρης γεννήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά κάποια στιγμή στο παρελθόν από το 2020 κάνει stand up όσο συχνά μπορεί. Έχει παίξει σε όλα τα μέρη, που γίνονται συστηματικά παραστάσεις σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Η κωμωδία του καταπιάνεται με πολλά πράγματα που δεν υπάρχουν στα αλήθεια και μερικά πράγματα που φαντάστηκε.