ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Η Stand Up Comedy "Μίνιμαλ" με την Ήρα Κατσούδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Η Ήρα Κατσούδα επιστρέφει με τη Stand Up Comedy: «Μίνιμαλ», στο Θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη, για μία ακόμη παράσταση, τον Μάρτιο του 2024.

Η νέα stand up comedy παράσταση της Ήρας Κατσούδα που αγαπήθηκε από κοινό, κριτικούς αλλά κυρίως από την ίδια και αφού μετράει ήδη μια sold out σεζόν, συνεχίζει ακάθεκτη για 2η χρονιά!

Σε αντίθεση με το σαλόνι στο πατρικό της, η Ήρα προσπαθεί να ξεφορτωθεί όλα τα περιττά από τη ζωή της και να την κρατήσει με τα απολύτως απαραίτητα, σε minimal επίπεδα.

Όμως η διάσπαση προσοχής που έχει, μια ομηρία που λαμβάνει χώρα στον νιπτήρα της, τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα Ιερά Ζώα, οι τοξικές σχέσεις, οι θεωρίες συνομωσίας, ο Νομός Ηλείας και πολλά ακόμα, δεν την αφήνουν να τα καταφέρει.

Ο Μινιμαλισμός ή Τέχνη του ελάχιστου, είναι καλλιτεχνικό ρεύμα, με εφαρμογή κυρίως την γλυπτική και την ζωγραφική, που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ την δεκαετία του 1960.

Και αυτό από μόνο του δεν έχει καμία σχέση με την παράσταση.

Ποια είναι η Ήρα Κατσούδα:

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Tο 2017 παρουσίασε την πρώτη σόλο της παράσταση «Xωρίς Γλουτένη».

Η δεύτερη σόλο παράσταση της, «Για Γυναίκα, καλή είναι», παρουσιάστηκε πρώτη φορά λίγο πριν παρουσιαστεί και ο Covid και η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση, η αγάπη και το feedback του κόσμου ήταν απίστευτα. (Για την παράσταση. Για τον Covid όχι και τόσο.)

Από τον Οκτώβριο του 2022 μετράει την 3η της σόλο παράσταση το «Μινιμαλ» το οποίο ήταν soldout όλη την χειμερινή σεζόν σε Αθήνα και περιφέρεια.

Έχει παρουσιάσει τελετές απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019, 2020), διοργανώσεις TEDx καθώς και την τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2018).Παρουσίασε με τον Σπύρο Μαργαρίτη την εκπομπή «Το Δίκτυο» που προβάλλεται στην ΕΡΤ2

Και είναι παρουσιάστρια της σειράς ντοκιμαντέρ «45 μάστοροι 60 μαθητάδες» που προβάλλεται στην ΕΡΤ.

Είναι η δημιουργός του Podcast που συνδυάζει κωμωδία και αναπηρία “Μπραητσαηντ”.

Και φέτον ξεκίνησε και το podcast «Μινιμαλ- The Podcast Game Show», το πρώτο τηλεπαιχνίδι χωρίς εικόνα με καλεσμένους και μη πλούσια δώρα. Είναι από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης.

Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί και ως Copy Writer.

Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική.


Πληροφορίες:

Θέατρο Αμαλία

Αμαλίας 71, Ευζώνων

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310842509 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Πέμπτη, 7 Μαρτίου στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Από 10€-12€