ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για "Το Μικρό πόνι" του Πάκο Μπεθέρα στο Θέατρο Αυλαία


Επίκαιρο όσο ποτέ, «Το Μικρό πόνι» συνεχίζει για τρίτη χρονιά την επιτυχημένη πορεία του, κι έρχεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ. Η παράσταση ξεκίνησε στο Θέατρο του Νέου κόσμου τον Οκτώβριο του 2017 και απέσπασε επαινετικές κριτικές. Το βαθιά κοινωνικό και πολύ ευαίσθητο αυτό έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ για την οποία και τιμήθηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Eurodram του Maison d’ Europe et d’ Orient το 2017. Ο συγγραφέας, εμπνευσμένος από αληθινά περιστατικά, εξερευνά τις ευθύνες και τα αίτια του εκφοβισμού, εστιάζει στο θέμα της διαφορετικότητας και της αποδοχής του εαυτού μας και των γύρω μας.


Το «Μικρό Πόνι» είναι αφιερωμένο από τον ίδιο, στη μνήμη δύο παιδιών, του Μάικλ Μορόνες και του Γκρέισον Μπρους, τα οποία το 2014 υπήρξαν τραγικά θύματα κακοποίησης.

Η Townsendia ως χορηγός επικοινωνίας σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε διπλές προσκλήσεις για "Το Μικρό πόνι" του Πάκο Μπεθέρα στο Θέατρο Αυλαία.


Όροι συμμετοχής: 

🕒 Οι προσκλήσεις ισχύουν για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Ώρα προσέλευσης: 20:45. Ώρα έναρξης: 21:15

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

📍 Like στη σελίδα Townsendia 🌸
📍 Κοινοποίηση της ανάρτησης στο δημόσιο
📍 Αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά το εδώ ΕΔΩ

❗ Για περισσότερες συμμετοχές ακολουθήστε μας στο Instagram: 

✍️ Ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται η μέθοδος Black list για τους νικητές, που ενώ κέρδισαν δεν πήγαν να παρακολουθήσουν το θέαμα! ✍️

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: "Το Μικρό πόνι" του Πάκο Μπεθέρα για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία