Οι Χειμερινοί Κολυμβητές Επιστρέφουν στη "Ζώγια" με διαφορετικό τρόπο και μας επιφυλάσσουν ιδιαίτερες στιγμές - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές Επιστρέφουν στη "Ζώγια" με διαφορετικό τρόπο και μας επιφυλάσσουν ιδιαίτερες στιγμές

Share This

Χειμερινοί Κολυμβητές Live

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιανουαρίου

@Ζώγια 
στις 21.30

Επιστρέφουν στην "Ζώγια" με διαφορετικό τρόπο και μας επιφυλάσσουν ιδιαίτερες στιγμές. Κλιμάκιο των Χειμερινών Κολυμβητών καταφθάνει την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 21.30 για να δώσει στον Χειμώνα τη δική του μουσική νότα. Καθένας τους έχει τον ρόλο του και όλοι μαζί μιλούν για να πουν όσα θέλουν να μοιραστούν μαζί μας.

Οι Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστας Βόμβολος, Χάρης Παπαδόπουλος  και Κώστας Σιδέρης μας υπόσχονται μια ασυνήθιστη γι’ αυτούς εμφάνιση στην «Ζώγια»... στην οδό Αλ. Σβώλου, πρώην Κισσάβου, Πολωνίας και Πρίγκηπος Νικολάου. Στον ίδιο χώρο μετά από 3 ή 4 χρόνια και με την ίδια ακριβώς σύνθεση που ο χώρος  κατά κάποιον τρόπο επέβαλε θα τους απολαύσουμε. Δεν γνωρίζουν πώς θα προχωρήσει η βραδιά αφού οι συμβάσεις των συναυλιών τους δεν ισχύουν. Θα περιμένει κανείς να ακουστούν τραγούδια, είναι ευκαιρία να ειπωθούν και μερικά που δεν έχουν ξανατραγουδηθεί, να ειπωθούν κάποιες ιστορίες, να θυμηθούμε τους νεκρούς μας -μια συναυλία άλλωστε μοιάζει με μνημόσυνο- να σχολιαστεί η επικαιρότητα! Πώς να αποφευχθεί αυτό με τόσο ζουμερή επικαιρότητα; Να πέσει και το σχετικό θάψιμο. Βλέπουμε τι θα προκύψει. Μάλλον πάντως οι καλόπιστοι θα φύγουν ευχαριστημένοι, ίσως κερδηθεί και κανείς κακόπιστος. 

Κλιμάκιο:
Αργύρης Μπακιρτζής στο τραγούδι
Κώστας Βόμβολος στο ακορντεόν
Χάρης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι
Κώστας Σιδέρης στο τραγούδι

Ιnfo:
Κλιμάκιο Χειμερινών Κολυμβητών Live 
Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιανουαρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο,τσάι και συμπάθεια
Αλ. Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 21.30
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459


Pages