ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

"Για ακορντεόν και φωνή": Ο Ηρακλής Βαβάτσικας και η Μαίρη Δούτση στο "Βεντέτα Live Stage"


«Για ακορντεόν και φωνή»: Ο Ηρακλής Βαβάτσικας και η Μαίρη Δούτση στο «Βεντέτα live stage»

Ο Ηρακλής Βαβάτσικας και η Μαίρη Δούτση πραγματοποιούν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο "Βεντέτα live stage" και ώρα 22:00.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει ιδιαίτερες επιλογές και τραγούδια του κόσμου, με στόχο ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι στο χρόνο, από τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι ως το ρεμπέτικο, και το χώρο, από τα γαλλικά waltz ως τα αργεντίνικα tango και τα βραζιλιάνικα choros.


Ο Ηρακλής Βαβάτσικας, συνθέτης, ενορχηστρωτής και σολίστας του ακορντεόν, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και βαθιά γνώση διαφορετικών ειδών μουσικής, αποτελεί τον εμπνευστή του προγράμματος αυτού και χρησιμοποιεί το ακορντεόν τόσο ως σολιστικό όργανο όσο και ως συνδετικό κρίκο μεταξύ ετερόκλητων ειδών μουσικής, δημιουργώντας ένα υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η Μαίρη Δούτση, δυναμικά ανερχόμενη τραγουδίστρια με πολύ σημαντικές συνεργασίες τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά, έχοντας ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής, από το παραδοσιακό τραγούδι ως τη jazz, συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό τραγουδώντας σε έξι γλώσσες, υπηρετώντας με τη φωνή τις ιδιαιτερότητες κάθε μουσικού είδους.


Πληροφορίες:
Βεντέτα live stage
Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2310/234.973