ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "FAUX DARIO" του Βαγγέλη Δουκουτσέλη στο Θέατρο Άρατος


"FAUX DARIO" του Βαγγέλη Δουκουτσέλη

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα

Από 11 Οκτωβρίου στο Θέατρο Άρατος 

Για 9 μόνο παραστάσεις

Εκρηκτικά ξεκινάει το πρόγραμμα του Θεάτρου Άρατος για τη νέα θεατρική περίοδο 2019 - 2020, με την κωμωδία "FAUX DARIO" του Βαγγέλη Δουκουτσέλη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα. Το έργο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21:30, στο Θέατρο Άρατος. Μόνο για 9 παραστάσεις. 

Το έργο είναι κατάλληλο, άνω των 16 ετών!

Λίγα λόγια για το έργο:  
Το έργο "Ελεύθερο ζευγάρι" του Ντάριο Φο, γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης για ένα θεατρόφιλο ζευγάρι. Η συζήτηση για το έργο ξεκινά με ενστάσεις, αλλά στη συνέχεια, ο καθένας προσπαθεί να περάσει απολυταρχικά τις απόψεις του. Κι εκεί γίνεται η αποκάλυψη! Εντελώς ξαφνικά, βγαίνει στην επιφάνεια η μυστική ζωή του ζευγαριού, αποκαλύπτονται ένοχα μυστικά, ενώ οι αλήθειες που ακούγονται είναι σκανδαλιστικές. Το τέλος της σχέσης τους πλησιάζει, με κάτι πιο… σοκαριστικό.

Η Townsendia ως χορηγός επικοινωνίας σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "FAUX DARIO" του Βαγγέλη Δουκουτσέλη και σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα στο Θέατρο Άρατος.


Όροι συμμετοχής: 

🕒 Οι προσκλήσεις ισχύουν αποκλειστικά για την πρεμιέρα της παράστασης Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 ~~~> Θέατρο Άρατος. Ώρα προσέλευσης: 21:00. Ώρα έναρξης: 21:30

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

📍 Like στη σελίδα Townsendia 🌸
📍 Κοινοποίηση της ανάρτησης στο δημόσιο
📍 Αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά το  εδώ ΕΔΩ

❗Για περισσότερες συμμετοχές ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/townsendia.skg/

✍️ Ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται η μέθοδος Black list για τους νικητές, που ενώ κέρδισαν δεν πήγαν να παρακολουθήσουν το θέαμα! ✍️

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Εκρηκτικό ξεκίνημα για το Θέατρο Άρατος με το έργο "Faux Dario"