Κυκλοφόρησε το νέο single "With You Here Tonight" της ερμηνεύτριας Sofia Katsaros - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Κυκλοφόρησε το νέο single "With You Here Tonight" της ερμηνεύτριας Sofia Katsaros

Share This

Η Σοφία Κατσαρός είναι μισή Ελληνίδα και μισή Κολομβιανή. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα με πολλά ονόματα του χώρου από μικρή ηλικία, κυρίως στην Αθήνα, αλλά έχει δουλέψει ως τραγουδίστρια και σε χώρες του εξωτερικού.


Το πρώτο της single είναι μία συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αμερικάνο παραγωγό Alvin Anthony, ένα τραγούδι με τίτλο "With You Here Tonight", από την Heaven Music, με στοιχεία EDM και Tropical House, το οποίο αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Στις 18 Ιουλίου κυκλοφορεί το remix του τραγουδιού "With You Here Tonight" με στοιχεία deep house; σε παραγωγή του Jason Kohlmann, που θα κυκλοφορήσει με την Αμερικανική δισκογραφική εταιρεία Tarbo Records. 


Music Producer: Jason Kohlmann
Lyrics: Alvin Anthony -  Sofia Katsaros
Director: Kostas Nomikos
Camera Operator: Manos Freris
Dance School: Dream Dance Studio
Dancers: Sylvia Liontou – Bleona Vuka
Choreography: Sylvia Liontou – Bleona Vuka – Sofia Katsaros
Makeup Artist: Maria Kaliviti


ΣΠΟΥΔΕΣ: Η Σοφία έχει πτυχίο πανεπιστημίου από το Deree, το Αμερικάνικο κολέγιο της Ελλάδος, με ειδικότητα στην Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης και υποειδικότητα στις ξένες γλώσσες Ιταλικά και Γαλλικά, ενώ συνολικά μιλάει έξι γλώσσες. Έχει σπουδάσει κλασσικό και μοντέρνο τραγούδι, χορό και θέατρο. Επίσης έχει κάνει μαθήματα φωνητικής με γνωστούς δασκάλους στην Αθήνα και στην Νέα Υόρκη. Οι σπουδές της στο χορό περιλαμβάνουν μπαλέτο, λάτιν, ευρωπαϊκούς μοντέρνους, οριεντάλ και το αγαπημένο της hip-hop / rnb.Youtube Link:

Sofia Katsaros Social Media:

Pages