ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Δισκογραφικό ντεμπούτο για την Άννα Κατσούλη με το "Ευλογημένο Ψέμα"


Άννα Κατσούλη

«Ευλογημένο Ψέμα»

Μουσική: Ζωή Τηγανούρια
Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη

Η Άννα Κατσούλη, μία νέα ερμηνεύτρια με ονειρική φωνή, κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το τραγούδι «Ευλογημένο Ψέμα» σε μουσική της συνθέτιδος Ζωής Τηγανούρια και στίχους της συγγραφέως Μαρίας Παπαδάκη, με αφορμή το ομότιτλο βαθυστόχαστο μυθιστόρημα της συγγραφέως.

Η μελαγχολία των εγχόρδων που μπλέκονται με τις ταξιδιάρικες νότες της κλασσικής κιθάρας και τις πινελιές του ακορντεόν, δημιουργούν μια αίσθηση νοσταλγική και συνάμα ρομαντική σαν Ψέμα… Ευλογημένο!


Προερχόμενη από μουσική οικογένεια και με ιδιαίτερη αγάπη στα τραγούδια των παλιών αθηναϊκών μπουάτ, η πρώτη εμφάνιση της Άννας επί σκηνής στα 13 της χρόνια, δίνει στη φωνή της μία απρόσμενα έμπειρη χροιά παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Το single «Ευλογημένο Ψέμα» είναι ο προάγγελος του επερχόμενου πρώτου δισκογραφικού άλμπουμ της Άννας Κατσούλη που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Zoe Music, την εταιρία της συνθέτιδος & βιρτουόζου του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια, που συνεχίζει να ανακαλύπτει και να βοηθάει νέους αξιόλογους καλλιτέχνες δίνοντάς τους το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα.

Διαθέσιμο στα
iTunes  |  GooglePlay  |  Spotify  |  Deezer
και σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα από την
Zoe Music Ltd. ℗ & © (2019)


Άννα Κατσούλη Mini Bio:

Η Άννα Κατσούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη. Σπούδασε μουσική στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού όπου βαθμολογήθηκε με “άριστα παμψηφεί” λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευση & Αγωγή στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια, τα πρώτα ερεθίσματα δόθηκαν πολύ νωρίς και στα 13 της τραγουδά επαγγελματικά με το μουσικό σχήμα "Ηχαγωγός" πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα. Παράλληλα εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, και συμμετέχει σε επιτυχημένες μουσικο-θεατρικές παραστάσεις όπως η sold out «Έτσι είν’ η… Ζωή» της συνθέτιδος & βιρτουόζου του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει δισκογραφικά σε τραγούδια για το επιστημονικό περιοδικό «Το παράθυρο», και από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο "Κάθε νότα μου για σένα" τραγουδώντας προς ενίσχυσην φιλανθρωπικών οργανισμών όπως το Λύρειο Ίδρυμα, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.ά.