ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια" στο Θέατρο Αμαλία


Μετά την τεράστια επιτυχία στο θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, η καλλιτεχνική εταιρεία Μυθωδία παρουσιάζει για πέντε παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία το αριστούργημα του Έντουαρντ Άλμπι «Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» («The Goat or Who is Sylvia?»), ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας σε μετάφραση-σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Λίγα λόγια για το έργο:
Το 2000 ο βραβευμένος με τρία Πούλιτζερ Αμερικάνος συγγραφέας Έντουαρντ Άλμπι έγραψε την "Γίδα", η οποία θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο τολμηρά του έργα μαζί με το "Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;". Κείμενο με έντονο χιούμορ, εκρηκτικούς χαρακτήρες, πανέξυπνους διαλόγους, σκληρότητα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη τρυφερότητα, υποδεικνύει όχι μόνο το μέλλον των έως τώρα παραδοσιακών δομών της κοινωνίας, αλλά και τα κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. 

«Οι άνθρωποι λένε ψέματα στον εαυτό τους για το ποιοι είναι και πώς βλέπουν τον εαυτό τους. Το έργο μου αφορά την ανικανότητά μας να είμαστε αντικειμενικοί με τον εαυτό μας».
Έντουαρντ Άλμπι

Υπόθεση:
Ο Μάρτιν (Νίκος Κουρής), ένας επαγγελματικά άκρως επιτυχημένος οικογενειάρχης, χωρίς να πάψει να αγαπάει την γυναίκα του (Λουκία Μιχαλοπούλου), ερωτεύεται την Σύλβια, η οποία «τυχαίνει» –όπως λέει ο ίδιος- να είναι… γίδα! Ο δημοσιογράφος και καλύτερός του φίλος Ρος (Γιάννης Δρακόπουλος) το «καρφώνει» στην σύζυγο και στον γιο του (Μιχαήλ Ταμπακάκης), με αποτέλεσμα η μία ακραία αντίδραση να φέρει την άλλη, μέχρι το συναρπαστικό φινάλε!

Η Townsendia ως χορηγός επικοινωνίας σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια" στο Θέατρο Αμαλία!


Όροι συμμετοχής: 

🕒 Οι προσκλήσεις ισχύουν αποκλειστικά για την Παρασκευή 17 Μαΐου ~~~> Θέατρο Αμαλία. Ώρα προσέλευσης: 20:45. Ώρα έναρξης: 21:15

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

📍 Like στη σελίδα Townsendia 🌸
📍 Κοινοποίηση της ανάρτησης στο δημόσιο
📍 Αναφέρετε στα ελληνικά το ονοματεπώνυμο σας εδώ ΕΔΩ

❗Για περισσότερες συμμετοχές ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/townsendia.skg/

✍️ Ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται η μέθοδος Black list για τους νικητές, που ενώ κέρδισαν δεν πήγαν να παρακολουθήσουν το θέαμα! ✍️

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook!