ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Χαρτοπόλεμος" στο Θέατρο Αμαλία


Ο «ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ», η απόλυτη Sold Out επιτυχία, ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ. Συγκεκριμένα, παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27/5 και την Τρίτη 28/5.

Η παράσταση αγκαλιάστηκε όσο λίγες την προηγούμενη θεατρική σαιζόν, ξεχώρισε από κοινό και κριτικούς και χαρακτηρίστηκε ως «γροθιά στο στομάχι» για την σύγχρονη πραγματικότητα. Κωμωδία και δράμα, αγωνιώδες θρίλερ και καθημερινότητα συμπλέκονται και συνθέτουν το μωσαϊκό του έργου, αλλά και την ταυτότητα της Ελλάδας του σήμερα. 

Λίγα λόγια για το έργο:
Σε ένα υποθηκευμένο σπίτι, έναν σύγχρονο «Βυσσινόκηπο», πέντε ήρωες, τρία αδέλφια, μια κοπέλα και ένας πωλητής, όλοι εκπρόσωποι της αντιηρωικής γενιάς των τριαντάρηδων στην Αθήνα της κρίσης, κρίνονται, αλληλοαγαπιούνται και αλληλοκατασπαράζονται. Σε μια μόνο μέρα παιδικά και ενήλικα τραύματα χρόνων βγαίνουν στην επιφάνεια. Η προσπάθεια για επιβίωση-οικονομική αλλά και συναισθηματική-οδηγεί στα άκρα με αναπάντεχη κατάληξη. Ένα σύγχρονο θρίλερ που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί στην διπλανή μας πόρτα. Ένας «Χαρτοπόλεμος» που θα σκορπίσει στον αέρα τις στάχτες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Η Townsendia ως χορηγός επικοινωνίας σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Χαρτοπόλεμος" στο Θέατρο Αμαλία!


Όροι συμμετοχής: 

🕒 Οι προσκλήσεις ισχύουν για την Δευτέρα 27 Μαΐου ~~~> Θέατρο Αμαλία. Ώρα προσέλευσης: 21:00. Ώρα έναρξης: 21:30

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

📍 Like στη σελίδα Townsendia 🌸
📍 Κοινοποίηση της ανάρτησης στο δημόσιο
📍 Αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά το  εδώ ΕΔΩ

❗Για περισσότερες συμμετοχές ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/townsendia.skg/

✍️ Ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται η μέθοδος Black list για τους νικητές, που ενώ κέρδισαν δεν πήγαν να παρακολουθήσουν το θέαμα! ✍️

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Ο "Χαρτοπόλεμος", η απόλυτη Sold Out επιτυχία, ανεβαίνει στο Θέατρο Αμαλία