ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Σεμινάρια Μαΐου από την Balkan Heart!


Έπειτα από τα επιτυχημένα σεμινάρια που διεξήχθησαν τον Απρίλιο, η Balkan Heart διοργανώνει νέα σεμινάρια. Ο τομέας της αυτοβελτίωσης αλλά και του digital είναι αυτοί που θα απασχολήσουν τους ενδιαφερομένους, στοχεύοντας σε πολύπλευρη γνώση και απόκτηση επαγγελματικού οράματος.

Tρίτη 07/05: Bασικές αρχές εικονοληψίας και μοντάζ


Έξι δίωρες συναντήσεις με τον Αστέριο Γούσιο θα συνθέσουν μία ολοκληρωμένη εκμάθηση βασικών αρχών εικονοληψίας και μοντάζ. Οι συμμετέχοντες αυτού του σεμιναρίου θα έχουν τη ευκαιρία να διδαχθούν και μία νέα ενότητα σε κάθε συνάντηση με λειτουργική συνοχή.

Ξεκινώντας από μία γνωριμία με την κάμερα και τις βασικές λειτουργίες της, θα προχωρήσουν στις βασικές αρχές εικονοληψίας θεωρητικά αλλά και με πρακτική εξάσκηση, ενώ στη συνέχεια θα μάθουν εξαρχής το πρόγραμμα Premiere Pro, τα διαφορετικά είδη μοντάζ με κατάληξη και πάλι την πρακτική εφαρμογή όλων των παραπάνω. Η κάλυψη όλων των σταδίων θα ισοδυναμεί με μία ολοκληρωμένη γνώση των βασικών στοιχείων εικονοληψίας και μοντάζ, δύο τομέων, ιδιαίτερα χρήσιμων και λειτουργικών. 

Info
Έναρξη: Τρίτη 7 Μαΐου 2019 και για έξι εβδομάδες
Ώρες σεμιναρίου: 19:00 – 21:00 
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ / 6 συναντήσεις

Παρασκευή 10/05: Θεραπευτική φωτογραφία


Σεμινάριο συνολικής διάρκειας τριών ωρών θα παρουσιάσει η Ελεάννα Πρασσοπούλου με τίτλο "Επαναπροσδιορίζοντας την ταυτότητα – Ένα ταξίδι με τη φωτογραφία" για όσους αναζητούν την αυτοεπίγνωσή τους μέσω της τέχνης της φωτογραφίας. 

Στις τρεις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, η ειδικός θα ασχοληθεί με την αυτοεπίγνωση, την επικοινωνία με τον εαυτό και τη συνειδητότητα ως τη φωτογραφική απεικόνιση και έπειτα πρακτική με τη χρήση και τη δημιουργία φωτογραφιών και παρουσίασή τους, ώστε οι συμμετέχοντες να επαναπροσδιορίσουν την ταυτότητά τους και να γνωρίσουν τον εαυτό τους μέσω των εικόνων.

Info
Παρασκευή 10 Μαΐου 2019
Ώρες σεμιναρίου: 18:30 – 21:30
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Τετάρτη 15/05: Wordpress


Μετά την απήχηση, που υπήρξε στα digital σεμινάρια της Balkan Heart, ένα νέο προστίθεται αυτό το μήνα, με τον Βαγγέλη Τσαγγαλά να μας εισάγει στον τομέα εκμάθησης και στησίματος ιστοσελίδων μέσω wordpress. 

O έμπειρος γραφίστας και web designer, έχοντας ασχοληθεί εκτενώς με εφαρμογές πληροφορικής και διαδικτύου, θα σας μυήσει στο πρόγραμμα wordpress, στη δημιουργία blopost και κειμενογράφου, στη διαχείριση αρχείων και εικόνων, σε widgets και plugins και σε blogging tips.

Τα έξι σεμινάρια θα σας εξοικειώσουν πλήρως θεωρητικά και πρακτικά σε έναν άκρως ενδιαφέροντα οδηγό, για να στήσετε και εσείς μία ιστοσελίδα!

Ιnfo
Έναρξη από: Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και για έξι εβδομάδες
Ώρες σεμιναρίου: 19:00 – 21:00
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ / 6 συναντήσεις

Σάββατο 18/05: Find Your Bliss – Ξεχωρίζοντας στην αγορά εργασίας


Για όσους αναζητούν το νόημα της επαγγελματικής τους ζωής, το ‘’Find your bliss’’αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία σεμιναρίου. Η Χρυσάνθη Κωστάρα θα σας μυήσει σε ένα νέο δρόμο συμφιλίωσης με την ιδέα αμοιβής για αυτά που αγαπάτε, της ενεργοποίησης προς την υλοποίηση της επαγγελματικής ευδαιμονίας και κυρίως στο νόημα της επαγγελματικής ζωής του κάθε ατόμου και τι τον κάνει ξεχωριστό στον τομέα του. 

Στη συνάντηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αναζητούν το νόημα της δυναμικής τους, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Μη λείψει κανείς!

Info
Σάββατο 18 Μαΐου 2019
Ώρες σεμιναρίου: 12:00 – 18:00 
Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ

Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων δεν είναι άλλος από τον πλήρως εξοπλισμένο πολυχώρο της Balkan Heart, που στεγάζεται στην οδό Αλ. Δελμούζου 8 (Κέντρο).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 215629