ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" του Willy Russell στο Θέατρο Αυλαία


Η ερωτική κωμωδία «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία, στο Θέατρο ΖΙΝΑ, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, έρχεται από 28 Απριλίου στο Θέατρο Αυλαία. Το βραβευμένο θεατρικό έργο του Willy Russell που αποτέλεσε παγκόσμια επιτυχία στο θέατρο, αλλά και στη διάσημη και υποψήφια για Όσκαρ κινηματογραφική του μεταφορά, σε μια σύγχρονη απόδοση της Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Ο Δάνης Κατρανίδης παίζει και σκηνοθετεί και η Παναγιώτα Βλαντή τον επιλέγει ως τον καθηγητή που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα!

Ένας «αταίριαστος» έρωτας, με χιούμορ και ανατροπές έρχεται να αναστατώσει τη θεατρική σκηνή της Θεσσαλονίκης και να μας θυμίσει ότι ποτέ δεν είναι αργά και όλα είναι δυνατά, όταν ακολουθούμε αυτό που προστάζουν η καρδιά και τα όνειρα μας! Ένα έργο βαθιά κοινωνικό και πολιτικό που θίγει περίτεχνα τα κακώς κείμενα και τους προβληματισμούς για την κοινωνία και την εκπαίδευση που χαρακτηρίζουν την εποχή που συνεχίζουμε να διανύουμε ακόμα και σήμερα: ταξική αδικία, ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος που δεν προάγει το κριτικό πνεύμα, αναγκαία εσωτερική διαδικασία αυτοβελτίωσης για το ατομικό και ευρύτερο καλό!

Η αλλαγή και η μεταμόρφωση που όλοι επιθυμούμε αλλά λίγοι κατορθώνουν συντελείται μπροστά στα μάτια των θεατών μέσα από τη διάδραση δύο προσώπων που στο τέλος του έργου δεν θα είναι ποτέ τα ίδια!

Υπόθεση του έργου:
Το έργο παρακολουθεί τη σχέση της Ρίτας, μιας νεαρής κομμώτριας από το Λίβερπουλ και του Δρ. Φρανκ Μπράιαντ, ενός καθηγητή Πανεπιστημίου, στη διάρκεια ενός εξαμήνου. Η Ρίτα, δυσαρεστημένη με τη βαρετή καθημερινότητα της δουλειάς της αλλά και την κοινωνική ζωή της, γράφεται στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ο Φρανκ, μεγαλύτερος σε ηλικία και επίτιμος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου, δέχεται να αναλάβει το μάθημα ως ένα συμπλήρωμα στο εισόδημα του.

Η συνάντηση όμως και η γνωριμία τους θα έχει ένα βαθύ αντίκτυπο και στους δύο. Ο Φρανκ θα εντυπωσιαστεί από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της Ρίτας και θα αναγκαστεί να επανεξετάσει τις απόψεις του για τη ζωή, ενώ η Ρίτα συνειδητοποιεί ότι η διδασκαλία του Φρανκ της ανοίγει νέους ορίζοντες για μια διαφορετική ζωή που σταδιακά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση... Η μοιραία συνάντηση τους θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη και για τους δύο.

Η Townsendia ως χορηγός επικοινωνίας σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" του Willy Russell στο Θέατρο Αυλαία! 

Όροι συμμετοχής: 

🕒 Οι προσκλήσεις ισχύουν αποκλειστικά για την Κυριακή 28 Απριλίου ~~> Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή). Ώρα προσέλευσης: 21:00. Ώρα έναρξης: 21:30

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

📍 Like στη σελίδα Townsendia 🌸
📍 Κοινοποίηση της ανάρτησης στο δημόσιο
📍 Αναφέρετε στα ελληνικά το ονοματεπώνυμο σας εδώ ΕΔΩ

❗Για περισσότερες συμμετοχές ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/townsendia.skg/

✍️ Ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται η μέθοδος Black list για τους νικητές, που ενώ κέρδισαν δεν πήγαν να παρακολουθήσουν το θέαμα! ✍️

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" του Willy Russell στο Θέατρο Αυλαία