Παρουσίαση βιβλίου "Σχεδόν καθημερινές ιστορίες" του Σιδέρη Ντιούδη, στο Public Συντάγματος - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Παρουσίαση βιβλίου "Σχεδόν καθημερινές ιστορίες" του Σιδέρη Ντιούδη, στο Public Συντάγματος

Share This

Παρουσίαση βιβλίου "Σχεδόν καθημερινές ιστορίες" του Σιδέρη Ντιούδη, στο Public Συντάγματος, στις 4/4/2019

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, ώρα 19:00, ο συγγραφέας Σιδέρης Ντιούδης παρουσιάζει το βιβλίο Σχεδόν Καθημερινές Ιστορίες, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: - Κώστας Καλφόπουλος, δημοσιογράφος-συγγραφέας - Μαρία Στασινοπούλου, συγγραφέας - Σέργιος Μαυροκέφαλος, συγγραφέας Ιστορίες θα διαβάσει ο ηθοποιός Μάριος Κρητικόπουλος.

Πρόκειται για μια σειρά μικρών διηγημάτων: είκοσι επτά σχεδόν καθημερινές ιστορίες και καθημερινές σχεδόν εμμονές. 

Όπως γράφει ο Φίλιππος Φιλίππου στο diastixo.gr «O συγγραφέας δημιουργεί έναν παράξενο κόσμο από ασυνήθιστους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον φόβο, τον τρόμο, την εκδίκηση».

Ενώ η Δήμητρα Σταυρίδου επισημαίνει στα Κεφαλονίτικα Νέα: «Οι πρωταγωνιστές των ιστοριών είναι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας, σε παρόντα χρόνο και που η οπτική του συγγραφέα τους «συλλαμβάνει» στις πιο εσωτερικές τους στιγμές». 

Ο Σιδέρης Ντιούδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1976, ζει στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο του βιβλίου. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές Ελεύθερη πτώση (Εκδόσεις Φιλόγραφο, 2006) και Η βραδυπορία της στιγμής (Εκδόσεις Αιώρα, 2011), συνεργάζεται ως βιβλιοκριτικός με το diastixo.gr και συνδιαχειρίζεται το blog www.humantraffic.gr.

Pages