ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Παρουσίαση βιβλίου "Σχεδόν καθημερινές ιστορίες" του Σιδέρη Ντιούδη, στο Public Συντάγματος


Παρουσίαση βιβλίου "Σχεδόν καθημερινές ιστορίες" του Σιδέρη Ντιούδη, στο Public Συντάγματος, στις 4/4/2019

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, ώρα 19:00, ο συγγραφέας Σιδέρης Ντιούδης παρουσιάζει το βιβλίο Σχεδόν Καθημερινές Ιστορίες, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: - Κώστας Καλφόπουλος, δημοσιογράφος-συγγραφέας - Μαρία Στασινοπούλου, συγγραφέας - Σέργιος Μαυροκέφαλος, συγγραφέας Ιστορίες θα διαβάσει ο ηθοποιός Μάριος Κρητικόπουλος.

Πρόκειται για μια σειρά μικρών διηγημάτων: είκοσι επτά σχεδόν καθημερινές ιστορίες και καθημερινές σχεδόν εμμονές. 

Όπως γράφει ο Φίλιππος Φιλίππου στο diastixo.gr «O συγγραφέας δημιουργεί έναν παράξενο κόσμο από ασυνήθιστους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον φόβο, τον τρόμο, την εκδίκηση».

Ενώ η Δήμητρα Σταυρίδου επισημαίνει στα Κεφαλονίτικα Νέα: «Οι πρωταγωνιστές των ιστοριών είναι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας, σε παρόντα χρόνο και που η οπτική του συγγραφέα τους «συλλαμβάνει» στις πιο εσωτερικές τους στιγμές». 

Ο Σιδέρης Ντιούδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1976, ζει στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο του βιβλίου. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές Ελεύθερη πτώση (Εκδόσεις Φιλόγραφο, 2006) και Η βραδυπορία της στιγμής (Εκδόσεις Αιώρα, 2011), συνεργάζεται ως βιβλιοκριτικός με το diastixo.gr και συνδιαχειρίζεται το blog www.humantraffic.gr.