Ανακοίνωση ακρόασης από την ομάδα HippoTheatreGroup - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Ανακοίνωση ακρόασης από την ομάδα HippoTheatreGroup

Share This

Ζητούνται άντρες και γυναίκες ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας ως 30 χρονών για την καινούρια παραγωγή για παιδιά της ομάδας Hippo TheatreGroup με βάση την Αθήνα. Οι πρόβες θα ξεκινήσουν τέλη Σεπτέμβρη του 2019.

Προσόντα: γνώσεις σωματικού θεάτρου, εύπλαστο/ευλύγιστο σώμα, γνώσεις ακροβατικών ή χορού, ικανότητα στο τραγούδι. Θετικό θεωρείται η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου και η εμπειρική ενασχόληση με το θεατρικό παιχνίδι ή/και το εκπαιδευτικό δράμα. Σημαντικό plus το δίπλωμα αυτοκινήτου. Επειδή η ομάδα HippoTheatreGroup έχει χαρακτήρα μπουλουκιού οι ενδιαφερόμενoι/ες θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους ότι εκτός των καλλιτεχνικών προσόντων χρειάζεται αγάπη για το ταξίδι, αφοσίωση στην ομάδα και φυσικές αντοχές.

Οι παραστάσεις θα περιοδεύουν μέσα στην εβδομάδα αλλά θα έχουν βάση γνωστή θεατρική σκηνή κάθε Κυριακή στην Αθήνα. Δίνεται ημερομίσθιο και ένσημο και οι παραστάσεις είναι αρκετές σε αριθμό. Η ακρόαση θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ σε δύο φάσεις: πρώτη φάση την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Απριλίου και δεύτερη φάση Παρασκευή 12 Απριλίου.

Πληροφορίες
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να στείλουν το βιογραφικό τους στο hippotheatregroup@gmail.com
Προθεσμία αποστολής έως 5/04
Πληροφορίες στο 6976904396 και στο 6974040085

Pages