Κερδίστε προσκλήσεις για τον Παύλο Παυλίδη στο club του Μύλου! - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Κερδίστε προσκλήσεις για τον Παύλο Παυλίδη στο club του Μύλου!

Share This

O Παύλος Παυλίδης έρχεται να μας παρουσιάσει ένα  live, στο club του Μύλου, την Πέμπτη 11 Απριλίου πέρα από τα καθιερωμένα.

Ένα project δουλεμένο τον τελευταίο καιρό μαζί με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τις λούπες και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα.

Μια άλλη προσέγγιση στα τραγούδια του Παύλου από όλη τη μουσική του πορεία και με ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με αρκετά κομμάτια του, που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του, καθώς η επιλογή τους ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project.

Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τον τίτλο «Μια Πυρκαγιά σ’ένα σπιρτόκουτο».


Η Townsendia ως Χορηγός Επικοινωνίας σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στις 21:30 στο Μύλος Club.

Όροι συμμετοχής: 

🕒 Η πρόσκληση ισχύει αποκλειστικά για την Πέμπτη 11 Μαρτίου ~~> Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία! Ώρα προσέλευσης: 21:30. Ώρα έναρξης 22:30

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

📍 Like στη σελίδα Τownsendia 🌸
📍 Κοινοποίηση της ανάρτησης στο δημόσιο
📍 Αναφέρετε στα ελληνικά το ονοματεπώνυμο σας εδώ ΕΔΩ

Για περισσότερες συμμετοχές ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/townsendia.skg/

✍️ Ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται η μέθοδος Black list για τους νικητές, που ενώ κέρδισαν δεν πήγαν να παρακολουθήσουν το θέαμα! ✍️

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: O Παύλος Παυλίδης έρχεται να μας παρουσιάσει ένα live στο Club του Μύλου

Pages