ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Εορταστική Σκληρή Αυτογνωσία, στην Κατακόμβη τού Bensousan Han, με ατμόσφαιρα underground και κρασί.


Εορταστική Σκληρή Αυτογνωσία, στην Κατακόμβη τού Bensousan Han, με ατμόσφαιρα underground και κρασί.

Το πρόβλημα με τον εαυτό είναι ότι νομίζουμε ότι είναι η σταθερά σε ένα σύμπαν που αλλάζει. Εάν νομίζουμε ότι αλλάζει, το πρόβλημα είναι ότι νομίζουμε ότι λόγο σε αυτή την αλλαγή έχει ο ίδιος εαυτός που θα την υποστεί. Με λίγα λόγια, τρώμε την ουρά μας. Οπότε τι είναι αυτό που ονομάζουμε 'ο εαυτός μας'?

"Ο εαυτός μας είναι προσωπικός, συγκεκριμένος και υπό τον έλεγχο μας... Με ειδικές τεχνικές, μπορούμε να διορθώσουμε, βελτιώσουμε, γυαλίσουμε τον εαυτό μας... Έτσι νομίζουμε.

Μια αναζήτηση στο εσωτερικό της εμπειρίας μας μπορεί να μας οδηγήσει στο να βρούμε τι πραγματικά είναι ο εαυτός μας... πριν προσπαθήσουμε να τον αλλάξουμε.

Οι συναντήσεις της Σκληρής Αυτογνωσίας πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Τετάρτη), δημιουργώντας κλίμα ζύμωσης και ανοιχτού διαλόγου για τα πνευματικά και υπαρξιακά ζητήματα. Με διάθεση να σταθούμε στο ύψος του τίτλου, της Σκληρής Αυτογνωσίας, ο Θοδωρής Γιαννόπουλος θα μας συντονίσει και θα μας προβοκάρει για να ξεκινήσουμε το οδοιπορικό στα κατάβαθα της συνείδησης."

Προτεινόμενη Συνεισφορά: 5€
Για πληροφορίες καλέστε στο: 6996254996
Ακολουθήστε το Bensousan Han - Μπενσουσάν Χαν για τις επικείμενες συναντήσεις!
Έχοντας παρευρεθεί στο Σεμινάριο, γίνετε μέλος στην Ομάδα Σκληρής Αυτογνωσίας!