ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Σεμινάρια BALKAN HEART - Απρίλιος 2019


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BALKAN HEART – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Ο Απρίλιος ξεκινά μαζί με τα σεμινάρια και τις εκπαιδευτικές δράσεις  της Balkan Heart. Ξένες γλώσσες, σεμινάρια για τις ιστοσελίδες και το Διαδίκτυο, αλλά και τεχνικά σημεία, όπως το μοντάζ θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο της οργάνωσης. (Αλ . Δελμούζου 8 με Αγίας Σοφίας)

Πρόγραμμα:


2/4: Photoshop

Το Photoshop αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους νέους και όχι μόνο σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Balkan Heart διοργανώνει ένα σεμινάριο συνολικής διάρκειας 24 ωρών με τον Ηλία Χουρζαμάνη, γραφίστα, art director και αρθρογράφο. Οι τρεις βασικές ενότητες σχετίζονται με τη διαχείριση χρώματος, την εικόνα, τον σχεδιασμό και τις εφαρμογές, με στόχευση σε μία πλήρη κατανόηση και εξοικείωση με τα βασικά στοιχεία του Photoshop.

Info
Κάθε Τρίτη (Έναρξη στις 2 Απριλίου 2019)
Ώρες σεμιναρίου: 15:00 – 17:00
Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ/ 24 ώρες


4/4: Ισπανικά

Ένα σεμινάριο ισπανικής γλώσσας, συνολικής διάρκειας τριών μηνών, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Απριλίου με τον Χρήστο Βασιλειάδη, απόφοιτο του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και με πολυετή εμπειρία στην εκμάθηση των ισπανικών ως ξένη γλώσσα, θα λάβει μέρος στον πολυχώρο της Balkan Heart. 

To σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και απευθύνεται σε αρχάριους, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να εξοικειωθούν με τα βασικά και όχι μόνο στοιχεία της ισπανικής γλώσσας.

Info
Κάθε Πέμπτη (Έναρξη στις 4 Απριλίου 2019)
Ώρες σεμιναρίου: 17:00 – 19:00
Κόστος Συμμετοχής: 25 ευρώ/μήνα


5/4: Βασικά Στοιχεία Σχεδιασμού Ιστοσελίδας

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ο Βαγγέλης Τσαγγαλάς, γραφίστας και web designer, θα πραγματοποιήσει στο χώρο της Balkan Heart ένα τρίωρο σεμινάριο σχετικά με τα βασικά στοιχεία ενός ορθού σχεδιασμού ιστοσελίδας. Όντας ειδικός στον τομέα αυτό, με σημαντική εκπαιδευτική κατάρτιση και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, ο Βαγγέλης Τσαγγαλάς θα μυήσει τους συμμετέχοντες στη δημιουργία ιστοσελίδων και σε όσα ενυπάρχουν στη διαδικασία.

Ιnfo
Παρασκευή 5 Απριλίου 2019
Ώρα σεμιναρίου: 19:00 – 22:00
Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ 


Βασικές Αρχές Εικονοληψίας – Μοντάζ

Έξι δίωρες συναντήσεις με τον Αστέριο Γούσιο θα συνθέσουν μία ολοκληρωμένη εκμάθηση βασικών αρχών εικονοληψίας και μοντάζ. Οι συμμετέχοντες αυτού του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν και μία νέα ενότητα σε κάθε συνάντηση με λειτουργική συνοχή. Ξεκινώντας από μία γνωριμία με την κάμερα και τις βασικές λειτουργίες της, θα προχωρήσουν στις βασικές αρχές εικονοληψίας θεωρητικά αλλά και με πρακτική εξάσκηση, ενώ στη συνέχεια θα μάθουν εξαρχής το πρόγραμμα Premiere Pro, τα διαφορετικά είδη μοντάζ με κατάληξη και πάλι την πρακτική εφαρμογή όλων των παραπάνω. Η ολοκλήρωση όλων των σταδίων θα ισοδυναμεί με μία ολοκληρωμένη γνώση των βασικών στοιχείων εικονοληψίας και μοντάζ, δύο τομέων, ιδιαίτερα χρήσιμων και λειτουργικών.

Ιnfo
Κάθε Τρίτη 
Ώρες σεμιναρίου: 19:00 – 21:00
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ / 6 συναντήσεις


08/04: IELTS

Για όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση IELTS, ένα νέο σεμινάριο με τη Βίκυ Παπαγεωργίου, η οποία διαθέτει σημαντική εμπειρία στην προετοιμασία στο συγκεκριμένο τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα είναι εδώ, για να προετοιμάσει τον κάθε υποψήφιο! Με δίωρα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να προετοιμαστούν κατάλληλα και να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις εξετάσεις τους  και συγκεκριμένα στα: IELTS Reading, IELTS writing task 1,  IELTS writing task 2, IELTS speaking χωρίς αμφιβολία.

Ιnfo
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (Έναρξη στις 8 Απριλίου 2019)
Ώρες σεμιναρίου: 18:00 – 20:00
Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ/2 μήνες

Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίου του Απριλίου δεν είναι άλλος από τον πλήρως εξοπλισμένο πολυχώρο της Balkan Heart, που στεγάζεται στην οδό Αλ. Δελμούζου 8. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310.215629
Facebook: Balkan Heart
Instagram: balkanheart