ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος στο Back 2 Games, ξανά!


Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

στο Back 2 Games

με την πετυχημένη stand up comedy "ΞΑΝΑ! Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.?!"

την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 21:30

Μια φορά δεν έφτασε, από την πρώτη μέρα ήμασταν sold out γα αυτό το ξανακάνουμε στις 12 Απριλίου. Είναι φοβερός!!! Ποιοοοοός; Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ένας από τους καλύτερους κωμικούς! 

Έχει απαντήσεις για όλα... "Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν και χειρότερα;" πως λέγεται επιτέλους ο ΕΟΠΠΥ; τι περιλαμβάνει μια... πλήρης φτηνή κηδεία, γιατί δε περνάμε καλά στις διακοπές, τι ικανότητες έχουν οι ζητιάνοι... τι αντιμετωπίζουν οι σερβιτόροι, πόσα χρόνια μπορεί κανείς να... ταξιδεύει με το 10... ενώ με το δικό του μοναδικό χιούμορ μας... διδάσκει πως να απαντάμε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα από εταιρείες και τράπεζες, τι σχέση έχουν οι… γοργόνες με τις… ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ, οι... καντηλανάφτες με τον... Κούλη, οι παροιμίες με τον... Αλέξη, η τεχνολογία με το... ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, φτάνοντας μέχρι το σύγχρονο bulling! Επίσης αν σας ενοχλούν οι παραξενιές των γέρων, ή όσοι κάνουν γυμνισμό, ή ακόμα και όσοι δεν έχουν τα... προσόντα για να κάνουν, μη χάσετε αυτή τη βραδιά!!! 


Πώς συνδέονται όλα αυτά; Ο Κωνσταντίνος - έχει τη μυστική φόρμουλα... Ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα και να απολαύσουμε μια παράσταση, με πολλά γέλια, πρωτότυπα καταιγιστικά αστεία και πρόταση... Α!!! ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!

Που; Back 2 Games (Γεωργίου Παπανδρέου 27)
Πότε; Παρασκευή 12 Απριλίου
Ώρα; 21:30
Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 8 ευρώ
Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ