ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Η καλλιτεχνική ομάδα Art Tis Ei αναζητά ηθοποιούς για τη νέα της παραγωγή στο θέατρο Αθήναιον


Η καλλιτεχνική ομάδα Art Tis Ei αναζητά ηθοποιούς για τη νέα της παραγωγή στο θέατρο Αθήναιον

Μετά από μια πετυχημένη χρόνια με 3 παραγωγές στην πόλη (Χαμένοι Ποιητές, Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει, Τα πιο νιάου Χριστούγεννα) η Art Tis Ei productions και το θέατρο Αθήναιον, ανανεώνουν τη συνεργασία τους με μια νέα παραγωγή για το έτος 2019-2020 της παιδικής σκηνής του θεάτρου. 

Πρόκειται για το έργο του Γιώργου Χατζόπουλου «ΝίΠί - ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου και το νερό της ζωής» σε σκηνοθεσία Βασίλη Ισσόπουλου.

Για το λόγο αυτό καλούμε άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς (κατοίκους Θεσσαλονίκης), απόφοιτους - τελειόφοιτους δραματικών σχολών, με ικανότητες στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι, να παρεβρεθούν στην ακρόαση μας στο θέατρο Αθήναιον την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 12:00. Θα πρέπει να έχετε προετοιμάσει έναν σύντομο μονόλογο, ένα τραγούδι της επιλογής σας και να φοράτε άνετα ρούχα καθώς και να έχετε μαζί σας εκτυπωμένο βιογραφικό.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν πρόσφατο βιογραφικό στο piratesofaegean.artisei@gmail.com για το αρχείο της παραγωγής ώστε να ληφθούν υπόψιν και για μελλοντικές παραγωγές.

Συντελεστές 
Κείμενο: Γιώργος Χατζόπουλος 
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος 
Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Παυλίδης 
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη 
Πρωτ. Μουσική: Αντώνης Ανέστης 
Παραγωγή: Art Tis Ei productions