ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για την ξεχωριστή acapella παράσταση της Σαβίνας Γιαννάτου


Η Σαβίνα Γιαννάτου, μετά από δύο sold out παραστάσεις το Φεβρουάριο, επιστρέφει στο Apodec το Σάββατο 20 Απριλίου με μία ξεχωριστή acapella παράσταση. Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη η σπουδαία καλλιτέχνης ερμηνεύει τραγούδια από τη δισκογραφία της-και όχι μόνο- χωρίς μουσικά όργανα, σε ένα προσωπικό μουσικό ταξίδι.

Με σκοπό την άμεση επικοινωνία των καλλιτεχνών με τους θεατές, την άρτια αισθητική προσέγγιση και τη ζεστή ατμόσφαιρα το Apodec διοργανώνει μία σειρά παραστάσεων για 120 θεατές κάθε φορά. Το τέταρτο Apodec Attic Session θα αποτελέσει μία μουσική περιπλάνηση, ένα μουσικό «μονόλογο» από τη Σαβίνα Γιαννάτου.

Σας περιμένουμε στην όμορφη σοφίτα που θα μεταμορφώνεται κάθε φορά για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη μουσική- και όχι μόνο- εμπειρία.

Η Townsendia σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 21:00 στο Apodec.

Όροι συμμετοχής: 

🕒 Η πρόσκληση ισχύει αποκλειστικά για την Σάββατο 20 Απριλίου ~~> Apodec, Στρ. Σφέτσου 3. Ώρα προσέλευσης: 21:00. 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

📍 Like στη σελίδα Townsendia 🌸
📍 Κοινοποίηση της ανάρτησης στο δημόσιο
📍 Αναφέρετε στα ελληνικά το ονοματεπώνυμο σας εδώ ΕΔΩ

❗Για περισσότερες συμμετοχές ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/townsendia.skg/

✍️ Ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται η μέθοδος Black list για τους νικητές, που ενώ κέρδισαν δεν πήγαν να παρακολουθήσουν το θέαμα! ✍️

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο Facebook!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Η Σαβίνα Γιαννάτου επιστρέφει στο Apodec με μία ξεχωριστή acapella παράσταση