ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

"Ο γύρος του Κόσμου σε 5 παραμύθια!" από την παιδική σκηνή του ΝΤΟΥέΝΤΕ


Η παιδική σκηνή του ΝΤΟΥέΝΤΕ, παρουσιάζει με μεγάλη χαρά τη μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση "Ο γύρος του Κόσμου σε 5 παραμύθια!".

3 ηθοποιοί-παραμυθάδες και μία ηθοποιός μουσικός, παρέα με την σκηνοθέτη και συντονίστρια της ομάδας, επισκέπτονται τον χώρο σας, κουβαλώντας μέσα στην καρδιά και τις βαλίτσες τους τα ομορφότερα μυστικά για τους μικρούς μας φίλους!

Μέσα από το όμορφο αυτό δρώμενο θα ταξιδέψουμε μαζί στις 5 Ηπείρους, με όχημά μας ...τί άλλο ( ; )... τα ωραιότερα παραμύθια!

Μετά από μεγάλη έρευνα και δουλειά σε αμέτρητα παραμύθια και ιστορίες από όλο τον κόσμο, καταλήξαμε στην παρούσα συλλογή.

Στην παράσταση μας θα δούμε παραμύθια από την Ιταλία, την Γκάνα, το Μεξικό, την Ιαπωνία και θα αναζητήσουμε το "χαμένο παραμύθι" από την Αυστραλία!

Ο κύριος θεματικός άξονας των παραμυθιών που επιλέξαμε είναι η αγάπη, η ενσυναίσθηση, η δύναμη στη ζωή, το μεράκι, η φιλία... η όμορφη δηλαδή πλευρά του ανθρώπου και το πόσο σημαντική αυτή είναι για τη ζωή των μικρών μας θεατών.


Μέσα από χρώματα, μουσικές, μάσκες, μαριονέτες, κοστούμια, όμορφες σκηνικές κατασκευές, χορό και υπέροχα τραγούδια , θα ζωντανέψουν μπροστά μας... άνθρωποι από άλλους πολιτισμούς, ζώα, μάγοι, θησαυροί, νέοι πολιτισμοί, συναισθήματα ! 

Η παραστασή μας, όπως κάθε φορά, έχει ζωντανή μουσική και καθώς οι μικροί μας θεατές θα χρειαστεί αρκετές φορές να... βοηθήσουν... συμμετέχοντας ενεργά στη δράση, είναι άκρως διαδραστική.

Το όλο δρώμενο είναι εντελώς ευέλικτο και μπορεί να παρουσιαστεί σε κάθε είδους κλειστό ή ανοιχτό, μεγάλο ή μικρό χώρο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αναλυτικότερες πληροφορίες... ή απλώς για να γνωριστούμε! 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σύλληψη – σκηνοθεσία: Ράνια Μιχαηλίδου 
Καλλιτεχνικη επιμέλεια: Ράνια Μιχαηλίδου 
Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Σιδέρη - Ράνια Μιχαηλίδου 
Μουσική διδασκαλία: Φωτεινή Σιδέρη 
Εικαστικές κατασκευές: Πετρίνα Καρυδιά - Στέλιος Γώγουλας

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μαριάνθη Σαμαρά Εβίτα Σταυρουλάκη Ντίνα Γιαννακίδου / Πετρίνα Καρυδιά (διπλή διανομή) Στέλλα Κουγιουμτζη / Κορίνα Βολιώτη (διπλή διανομή) 

Επιμέλεια διάδρασης με τα παιδιά: Ράνια Μιχαηλίδου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΝΤΟΥέΝΤΕ 2018

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΝΤΟΥέΝΤΕ θέατρο & τέχνη
Κοσμά Αιτωλού 26, Θεσσαλονίκη 
Τηλ. 2314 021595 & 6937 826426 
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ράνια Μιχαηλίδου