ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 4/4


Καλό μήνα αγαπημένοι μας αναγνώστες! Ο Απρίλιος μόλις μπήκε και έφερε την άνοιξη για τα καλά και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πολλές επιλογές υπάρχουν αυτή την εβδομάδα για τους φίλους του κινηματογράφου. Σε κάποιες από τις ταινίες θα δούμε Έλληνες πρωταγωνιστές μιας και υπάρχουν στις προτεινόμενες ταινίες ελληνικές παραγωγές. Ακολουθείστε μας και επιλέξτε εσείς ποιες ταινίες θα δείτε αυτή την εβδομάδα...

Η επόμενη ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη στην Γαλλία.

Θέλημα Θεού

Ο Αλεξάντερ ζει στη Λυών με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Μια ημέρα μαθαίνει τυχαία ότι ο ιερέας που τον κακοποίησε όταν ήταν πρόσκοπος, εξακολουθεί να δουλεύει με παιδιά. Αποφασίζει να αναλάβει δράση και τον ίδιο δρόμο ακολουθούν άλλα δύο θύματα του ιερέα, ο Φρανσουά και ο Εμμανουέλ. Οι τρεις τους ενώνονται για να «σηκώσουν το πέπλο της σιωπής» γύρω από τη δοκιμασία τους. Αλλά οι επιπτώσεις και οι συνέπειες δε θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο.


Ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ σκηνοθετεί τη νέα παραγωγή της New Line Cinema. Πρωταγωνιστούν ο Ζάκαρι Λίβαϊ που ενσαρκώνει τον ομώνυμο σούπερ ήρωα της DC, μαζί με τον Άσερ Έιντζελ που παίζει τον Μπίλι Μπέιτσον και τον Μαρκ Στρονγκ που έχει το ρόλο του σούπερ - κακού Δρ. Ταντέους Σιβάνα. 

SHAZAM

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό, διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα. 


Η ιστορία ενός νεαρού άντρα λίγο μετά τα τριάντα με ένα παλιομοδίτικο μουστάκι, που προσπαθεί να βρει την άκρη σε μια ζωή που δεν μοιάζει να πηγαίνει πολύ καλά, όλα αυτά στη ταινία..

Ο Δρόμος του Κεραυνού

Χωρισμένος, προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά την κόρη του που βλέπει τρεις φορές την εβδομάδα. Αστυνομικός, αλλά όχι ακριβώς ώριμος για να κάνει αυτή τη δουλειά. Θεωρητικά ευτυχισμένος, μα με έναν θυμό να υπογραμμίζει την καθημερινότητα του.


Ένα δραματικό θρίλερ, μια ιστορία μυστηρίου βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, το The Waiter του Στηβ Κρικρή με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη...

The Waiter

O Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος, «ξένος» προς τον εαυτό του και «ξένος» προς την κοινωνία στην οποία ζει. Η ρουτίνα της επανάληψης τον απελευθερώνει από την αγωνία της αναζήτησης. Το αναπάντεχο που έρχεται στη ζωή του επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θα τον αλλάξει ή θα παραμείνει ο ίδιος;


Η καινούργια ταινία του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου μετά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης έρχεται στις αίθουσες των κινηματογράφων... 


Τα δάκρυα του βουνού


Η οδύσσεια μια συντροφιάς μαστόρων πέτρας στις αρχές του πολυτάραχου 20ού αιώνα. Μακριά από τον τόπο τους, κυνηγημένοι, αποκλεισμένοι από πολέμους και συγκρούσεις, αργά ή γρήγορα θα χαθούν ένας ένας και μόνο ο πρωτομάστορας, σαν άλλος Οδυσσέας, θα συνεχίσει την περιπλάνησή του.


Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, η  ταινία με τίτλο...


Νεκρωταφίο ζώων

Ο Δρ. Λούις Κρίντ  μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ  και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστόνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ, ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση, που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό, με τρομακτικές συνέπειες.


Καλές κινηματογραφικές προβολές!