Τρεις τελευταίες παραστάσεις κουκλοθεάτρου από τους Redicolo στο θέατρο Σοφούλη - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Τρεις τελευταίες παραστάσεις κουκλοθεάτρου από τους Redicolo στο θέατρο Σοφούλη

Share This

κουκλοθέατρο
με μεγάλες κούκλες
για μικρά και μεγάλα παιδιά

Τρεις τελευταίες παραστάσεις Redicolo
για το κοινό στο Θέατρο Σοφούλη το Μάρτιο!

Τρεις τελευταίες παραστάσεις κουκλοθεάτρου από τους Redicolo θα γίνουν για το κοινό, στο θέατρο Σοφούλη, το Μάρτιο: 

Σάββατο 16 Μαρτίου

Σάββατο 23 Μαρτίου 

Σάββατο 30 Μαρτίου 

Χώρος: Θέατρο Σοφούλη, Ώρα: 18:00
Διεύθυνση: Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά
Ηλικίες: από 3 ετών, Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων 
6948 092 384, 2311 284 567 και 2310 425 097


Θεατρικές Παραστάσεις από τους Redicolo:
ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ
ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ

Παραστάσεις με μεγάλες χειροποίητες κούκλες που συνδυάζουν το σύγχρονο κουκλοθέατρο με το θέατρο. Μαριονέτες και κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, γιγαντόκουκλες και θεατρικές μάσκες, μουσική και τραγούδι, αμεσότητα και διάδραση με τα παιδιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των παραστάσεων Redicolo. 

Το χιούμορ, τα παιδαγωγικά μηνύματα, η ζωντάνια και η ενεργή συμμετοχή είναι τα στοιχεία που βιώνουν και παίρνουν μαζί τους τα παιδιά φεύγοντας από την παράσταση! 


ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ - Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο Ρομπέν των Δασών είναι ο καλύτερος από όλους, ο καλύτερος σε όλα! Είναι η μοναδική ελπίδα για τους κατοίκους του χωριού απέναντι στον κακό βασιλιά. Όμως όλοι βασίζονται πάνω του και κανένας δεν τον βοηθάει. Θα τα καταφέρει ο ήρωάς μας μόνος του ή θα χρειαστεί τη βοήθειά σου; Μία παράσταση για τη συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα, με ζωντανή μουσική, έξυπνο χιούμορ, συναρπαστική δράση και μία απρόσμενη ανατροπή όπου τα παιδιά καλούνται να δώσουν τη λύση!


Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ
Ένα πλούσιο κορίτσι, η Λολίτα, πετάει την παλιά της κούκλα, αφού πρώτα την έχει καταστρέψει. Η φτωχή Πάκα την βρίσκει, την φροντίζει και την ξαναφτιάχνει με όλη της την αγάπη. Μετά όμως, η Λολίτα θέλει την κούκλα της πίσω. Ποια από τις δύο θα πρέπει να πάρει τώρα την κούκλα; Ποιο είναι το δίκαιο; Πώς θα βρούμε ποια είναι η αληθινή μαμά της κούκλας; Με ένα σπουδαίο πείραμα! Μία παράσταση με ζωντανή μουσική, αμεσότητα και εντυπωσιακά μεγάλες κούκλες, που φέρνει με πολύ όμορφο και ποιητικό τρόπο το ζήτημα της δικαιοσύνης στον κόσμο των παιδιών.


ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ
Ο Πινόκιο είναι μία ζωντανή ξύλινη μαριονέτα που κινείται χωρίς σπάγγους. Ζει στον κόσμο των ανθρώπων και ονειρεύεται να γίνει κι αυτός ένα αληθινό αγόρι, να αποκτήσει φίλους, να τον αγαπούν. Θα περάσει απίθανες περιπέτειες, θα μεταμορφωθεί σε γαϊδουράκι, θα διαπιστώσει τι σημαίνει γαϊδουριά για να καταλάβει τελικά, τι πραγματικά σημαίνει ανθρωπιά! Μία παράσταση για τη διαφορετικότητα, με ιδιαίτερες τεχνικές εμψύχωσης, πρωτότυπη μουσική και ζωντανό τραγούδι, γεμάτη χιούμορ, τρυφερότητα και ευαισθησία.


Παραστάσεις Redicolo για τα σχολεία!
Έχετε δύο δυνατότητες!

***Να έρθουν οι Redicolo στο σχολείο σας για μια παράσταση ειδικά για τους μαθητές του σχολείου σας, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό!
***Να έρθετε με τους μαθητές στο θέατρο, σε μία από τις προγραμματισμένες παραστάσεις για σχολεία που γίνονται στο θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη ή σε επιλεγμένα θέατρα σε άλλες πόλεις της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 
2311 284 567  -  6948 092 384 
(Αλέξανδρος)


Πώς θα ξέρω ότι αξίζει;
Οι παραστάσεις Redicolo είναι αναρτημένες στη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας. Από το 2011 έχουν ταξιδέψει σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα και τις έχουν παρακολουθήσει πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες παιδιά. Δείτε τι λένε για τις παραστάσεις Redicolo εκπαιδευτικοί και γονείς.

Pages