ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Saloni Project by Bensousan Han


Το Bensousan Han προσδιορίζει αρχιτεκτονικά και πολιτισμικά το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, φέροντας μνήμες και αρώματα από τα τελευταία διακόσια χρόνια της τοπικής αφήγησης! 

Αποτελεί σημείο συνάντησης, μοιράσματος και επικοινωνίας για εκδηλώσεις πολιτισμού και τέχνης.

Όπως διαμορφώνονται πλέον οι χώροι του, υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις κάθε τύπου στο υποβλητικό μνημείο.

Παρουσιάσεις, ομιλίες, σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις, συναντήσεις, εταιρικά συνέδρια και πολλά άλλα events, μπορούν να πλαισιωθούν ιδανικά σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής!


Το "Saloni Project" σάς περιμένει!

Γίνετε κοινωνοί σε ένα σκηνικό μνήμης και ιστορίας εντυπωσιάζοντας την παρέα σας, τούς συναδέλφους σας ή το κοινό σας, σε έναν χώρο με πολλή ευελιξία και φιλόξενη διάθεση. Οργανώστε τα ραντεβού σας, τα meetings και τις ιδιωτικές σας στιγμές ώστε να σάς μείνουν αξέχαστα!

Ακόμα και δημόσιες εκδηλώσεις, παραστάσεις, εκθέσεις και performance, ενισχύονται από το σκηνικό τού Bensousan Han και αποκτούν ποιότητα και αξία.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Ισόγειο, τη Μαγική Σοφίτα, τον Όροφο, ακόμα και την Κατακόμβη για να βρείτε τον χώρο τού κτιρίου που ταιριάζει περισσότερο στο όραμά σας.

Κλείστε τώρα συνάντηση γνωριμίας και ελάτε να πραγματοποιήσουμε μαζί κάθε σας ιδέα!


Πληροφορίες: 6984244577
(ανάλογα με τη διαμόρφωση τού χώρου και τις ανάγκες της εκδήλωσης, μπορεί να φιλοξενηθεί μεγάλος ή μικρότερος αριθμός καλεσμένων. 
Το Bensousan Han είναι "πολυμορφικό")