ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

2o Sleepless Movie Marathon στο Θέατρο Αυλαία


2ο Sleepless Movie Marathon την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στο Θέατρο Αυλαία

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 23:59 τα μεσάνυχτα και έως τις πρώτες πρωινές ώρες, οι σινεφίλ της Θεσσαλονίκης θα ζήσουν μια ακόμη ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία στο θέατρο Αυλαία.

2ο Sleepless Movie Marathon by JAMESON

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ενότητας του Sleepless movie marathon έρχεται η δεύτερη ενότητα στο θέατρο Αυλαία.

Το 2ο Sleepless Movie Marathon θα προσπαθήσει να στήσει έναν οδικό χάρτη των ταινιών θρίλερ. Είτε πρόκειται για ταινίες που αφήσανε σφραγίδα στην ιστορία του κινηματογράφου, όπως η ανεπανάληπτη ΛΑΜΨΗ του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, είτε πρόκειται για ταινίες που διδάξανε στυλ και κλασικότητα όπως το ΨΥΧΩ του Αλφρεντ Χίτσκοκ ή πρόκειται για ταινίες οι οποίες χαρίσανε μοναδικές εμπειρίες στους σινεφίλ του παρελθόντος, αλλά ο χρόνος τις σκέπασε ώστε να τις ωριμάσει και να τις βλέπουμε ξανά με άλλη ματιά όπως ο ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΘΟΣ του Ρόμπερτ Σιόντμακ.

Πρόγραμμα ταινιών: “Βουβός Πόθος” 23:59 | “Η Λάμψη” 02:00 | “Ψυχώ” 04:00
Ώρα έναρξης: 23:59

Το εισιτήριο είναι 10 € ανά άτομο και περιλαμβάνει: τρεις ταινίες, ένα welcome drink, έναν καφέ και στο τέλος της τρίτης ταινίας, προσφέρεται πρωινό στο φουαγέ του θεάτρου.

Πληροφορίες
Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή) Τηλέφωνο: 2310 230013
Εισιτήρια: 10 € γενική είσοδος
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου Αυλαία και viva.gr