ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΤΙ project & VIEW MASTER στο Club του Μύλου


ΜΑΤΙ project & VIEW MASTER
(Κοινή συναυλία και πρώτη παρουσίαση τραγουδιών)

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ.
Mylos Club Thessaloniki, (Ανδρέου Γεωργίου 56, τηλ. 2310510081)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι MATI project με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου digital single και clip με τίτλο "ΚΗΠΟΣ" μέσα στον Δεκέμβριο αλλά και σε αναμονή του πρώτου μέρους του concept album που ετοιμάζουν και οι VIEW MASTER εν αναμονή του νέου τους project με τίτλο "ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤY" το οποίο θα περιλαμβάνει την κυκλοφορία τραγουδιού, βίντεο κλιπ και αντίστοιχης ταινίας μικρού μήκους.

MATI project Δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2017 μετά από τις ζυμώσεις στο μυαλό του Savvas Domosoglou για ένα σχήμα που θα μπορούσε υλοποιήσει το υλικό που για χρόνια είχε στο συρτάρι του. 

Έτσι οι Alekos Papadopoulos Τύμπανα, Χρήστος Τσαπράζης Μπάσο, Sakis Zachariades Κιθάρες, Constantine Givissis Πλήκτρα, Stamatia Molloudi Λυρικά φωνητικά και Τραγούδι, Vassilios Topalides Τραγούδι άνοιξαν το "ΜΑΤΙ" και το κάνανε να δει ως εκεί που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβλεπε.

Rock jazz opera, pop, funk, και ethnic ήχοι αναμιγνύονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο από τους δεξιοτέχνες μουσικούς.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Χειμώνας 1988 ο Σάββας Δομόσογλου και Ο Τόμης Βρακάς γίνονται φοιτητές στην ίδια σχολή στη Θεσσαλονίκη.

Το κοινό ενδιαφέρον τους για την μουσική είναι αφορμή να γνωριστούν και γίνουν φιλαράκια. Από την αρχή της φοιτητικής τους σταδιοδρομίας κάνει ο καθένας την μπάντα του. Ο Τομής μαζί με τον Γιώργο Ρουθουνά τους VORLIKE και ο Σάββας τους Αντίδοτο. Και τα δυο σχήματα από τότε παίζαν την δικιά τους μουσική. Στη δεκαετία του 90 σε πολλές συναυλίες έπαιξαν μαζί. Οι συνθήκες όμως οδήγησαν πριν τελειώσουν τα 90ς να διαλυθούν οι μπάντες τους. Και αφού για 20 χρόνια για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν έκανε κάτι στην δημιουργία μουσικής, η μοίρα ξύπνησε ταυτόχρονα και στους δυο πάλι την ανάγκη. Έτσι το νέο τρυπάκι οδήγησε τον Τομή να φτιάξει μαζί με τον Γιώργο τους VIEWMASTER Σάββα το MATI project. Στις 21 Δεκεμβρίου οι δυο φίλοι γιορτάζουν ακριβώς τα 30 χρόνια φιλίας με μια κοινή συναυλία.

21.12.2018 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση στο κοινό ζωντανά της μουσικής των MATI και των VIEWMASTER.