ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 20/12


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η ιδέα να δείτε μία ταινία με χριστουγεννιάτικο φόντο είναι μία πολύ καλή επιλογή. Υπάρχουν ταινίες που κάνουν πρεμιέρα και αυτή την Πέμπτη, για να καλύψουν όλη την γκάμα του κοινού. Εμείς σας ξεναγούμε στις νέες ταινίες πριν βγουν στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ελάτε μαζί μας να της γνωρίσουμε... 

Σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου και με την τετράδα "φωτιά" πρωταγωνιστές, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μελέτη Ηλία, Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Βουρλιώτη κλείνεi η τριλογία του Bachelor.. 

Bachelor 3

Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει… Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης, ο Τζίμης και ο Κωστής θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!!


Με τους Έλεν Χαντ, Μάλκομ Κάμινγκ, Σάρα Γουάιρ και σε σκηνοθεσία του Τζόν Μακ Φέιλ η επόμενη ταινία...


Η Άννα και η Αποκάλυψη

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.


Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει


Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack, έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.




Η καινούρια ταινία από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του Κάρλος Βερμούτ.


Ποιος θα σου τραγουδήσει


Η Λίλα Κασέν, μια επιτυχημένη Ισπανίδα τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να επανέλθει θριαμβευτικά στην ενεργό δράση μετά από μια δεκαετία μυστηριώδους σιωπής, αλλά την παραμονή της μεγάλης της συναυλίας χάνει τη μνήμη της σε ένα ατύχημα. Η Βιολέτα, μια τραγουδίστρια καραόκε που λυτρώνεται από τη θλιβερή της ζωή κάθε φορά που ερμηνεύει επί σκηνής τα τραγούδια της Κασέν, αναλαμβάνει να θυμίσει στη σταρ τις διαστάσεις της θρυλικής της περσόνας, μαθαίνοντας της απ’ την αρχή να τραγουδά. Ένα πολυφωνικό άσμα για τις μεταμορφώσεις της ταυτότητας και για τα πρόσωπα που δείχνουμε στους λίγους και στους πολλούς, το οποίο στοιχειώνει το μυαλό σαν πιασάρικο ρεφρέν και τονώνει την ψυχή όπως κάθε μορφή πραγματικής τέχνης.


Από τον πολυβραβευμένο Χονγκ Σανγκσου, η ασπρόμαυρη ταινία με τίτλο.. 

Η Επόμενη Ημέρα μίας Σχέσης 

Ένας άντρα, ο Μπονγκγουάν, κριτικός λογοτεχνίας και ιδιοκτήτη ενός μικρού εκδοτικού οίκου, και τριών γυναικών, της Χαεγιού, συζύγου του Μπονγκγουάν, η οποία ανακαλύπτει ένα ερωτικό σημείωμα, προφανώς απευθυνόμενο σε κάποια άλλη, της Τσανγκσούκ, πρώην υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο και πρώην ερωμένης του εκδότη, και της Αρεούμ, μιας εκκολαπτόμενης συγγραφέα και καινούργιας υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο. Οι πορείες τους θα διασταυρωθούν την πρώτη μέρα της τελευταίας στη νέα της δουλειά και τα πράγματα θα μπλέξουν όταν σαν άλλη κωμωδία παρεξηγήσεων του Μαριβό, η σύζυγος θα επιτεθεί στη νέα υπάλληλο, νομίζοντας πως αυτή είναι η ερωμένη.


Καλές προβολές!

Σύνταξη: ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ