ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 22/11

Έχετε σχολάσει από τη δουλειά και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό; Μπορείτε να πάτε μία βόλτα στον κοντινό κινηματογράφο. Εάν πάλι είστε στο σπίτι και έχετε βαρεθεί και για εσάς είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να  ξεφύγετε βλέποντας μία ταινία. Για τους μικρούς μας φίλους που θέλετε να δείτε μία ταινία τότε υπάρχει κάτι νέο στις κινηματογραφικές αίθουσες. όλες οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας και αυτή την Πέμπτη είναι παρακάτω, ας της γνωρίσουμε. 

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ® σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν και τη σεναριογράφο και κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα Τζίλιαν Φλιν. Με πρωταγωνίστριες τις Βαϊόλα Ντέιβις Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι,τη Μισέλ Ροντρίγκεζ και τη Σίνθια Ερίβο. Έρχεται ένα ιλιγγιώδες, σύγχρονο θρίλερ με φόντο την εγκληματικότητα, το πάθος και τη διαφθορά.

 Οι Χήρες 

Είναι η ιστορία για τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα, η Άλις, η Λίντα και η Μπελ παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.


Μία ταινία της Isold Uggadottir με βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ Sundance 2018. Απόσπασε το βραβείο Κοινού Fischer στις Νύχτες Πρεμιέρας 2018 και το βραβείο Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Φεστιβάλ Gotemborg.

Ανάσα Ελευθερίας

Μία ανύπαντρη μητέρα που αγωνίζεται σκληρά για να τα βγάλει πέρα, βρίσκει δουλειά ως ελεγκτής διαβατηρίων σε αεροδρόμιο της Ισλανδίας. Κατά τη διάρκεια κάποιας βάρδιας, μια επίσης ανύπαντρη μητέρα από την Γουινέα-Μπισάου επιχειρεί να ταξιδέψει παράνομα προς τον Καναδά. Οι ζωές των δύο γυναικών διασταυρώνονται απρόσμενα και παρά τις πολιτισμικές διαφορές και τις αντιξοότητες, ο ευαίσθητος δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσά τους θα αποτελέσει τη μόνη τους ελπίδα απέναντι σε ένα απρόσωπο και άδικο σύστημα.

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Matteo Garrone είναι γεγονός.. 

DOGMAN 

Στις παρυφές μιας μητρόπολης, όπου ισχύει μόνο ο νόμος του πιο δυνατού, ο Marcello ένας μικροκαμωμένος και ευγενικός άντρας, μοιράζει τις μέρες του ανάμεσα σε ένα κομμωτήριο για σκύλους, την αγάπη του για την κόρη του και μία αμφιλεγόμενη σχέση υποταγής με τον Simone, έναν πρώην πυγμάχο που τρομοκρατεί όλη τη γειτονιά. Αποφασισμένος να προφυλάξει την αξιοπρέπεια του, μετά από συνεχή ταπείνωση, ο Marcello καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης με αναπάντεχη έκβαση.



Τι γίνεται όταν τα βάζεις με το ίντερνετ; Όλοι οι ήρωες της Disney μέσα σε μία ταινία. 

Ραλφ εναντίον Ίντερνετ 

Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Ruch, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet  για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube». 



Καλές κινηματογραφικές βραδιές! 

Σύνταξη: ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ