ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 15/11


Άλλη μία Πέμπτη έρχεται φέρνοντας ότι νεότερο υπάρχει από ταινίες στις μεγάλες οθόνες. Πολλές οι νέες πρεμιέρες για αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα σε αυτές και μία Ελληνική και μάλιστα κωμωδία με θέμα το Αιγαίο. Είσαστε έτοιμοι να μάθετε ποιες νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας; Ακολουθείστε μας! 

Αναταραχή στο Αιγαίο με πρωταγωνιστές τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνος Βλάχος, Eυαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλη Λεβεντογιάννης Κωνσταντίνο Mπιμπής και φυσικά πολλούς ακόμη ηθοποιούς...

ΑΙΓΑΙΟ SOS

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.


Η επόμενη ταινία είναι της Warner Bros. Pictures είναι η δεύτερη ταινία του σίκουελ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ Wizarding World™. 

Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ, συλλαμβάνεται από το MACUSA. Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του ο Άλμπους Ντάμπλντορ καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σε έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.


Η ταινία που κέρδισε 3 βραβεία στο φετινό φεστιβάλ του Βερολίνου και αποτελεί την επίσημη πρόταση της Παραγουάης για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας 2019.

Οι Κληρονόμοι- Las Herederas

Η Chela και η Chiquita προέρχονται από πλούσιες οικογένειες και γνωρίζονται πάνω από 30 χρόνια. Η οικονομική τους κατάσταση έχει επιδεινωθεί και αρχίζουν να πωλούν αυτά που έχουν κληρονομήσει. Όταν τα χρέη τους οδηγούν στη φυλάκιση της Chiquita με τη κατηγορία της απάτης, η Chela αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα. Αναγκάζεται να γίνει οδηγός σε μια τοπική υπηρεσία ταξί μετακινώντας μια ομάδα ηλικιωμένων πλούσιων κυριών. Καθώς εγκαταλείπει τη νέα της ζωή, συναντά την πολύ νεότερη Angy, δημιουργώντας μια νέα και αναζωογονητική παρέα. Σιγά σιγά, αρχίζει να εξωτερικεύεται ξεκινώντας τη δική της προσωπική επανάσταση. 


200 χρόνια μετά την έκδοση του «Φρανκενστάιν», επόμενη ταινία έρχεται για να μας συστήσει τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη συγγραφή του βιβλίου που στιγμάτισε την παγκόσμια λογοτεχνία. 
Μαίρη Σέλλεϋ

Η ταινία σκιαγραφεί το ειδύλλιο ανάμεσα στον ποιητή Πέρσι Σέλλεϋ και τη 16χρονη Μαίρη Γουόλστονκραφτ Γκόντγουιν. Eίχε που ως αποτέλεσμα τη συγγραφή της εμβληματικής γοτθικής νουβέλας από την Γκόντγουιν, σε μια εποχή κατά την οποία οι γυναίκες συγγραφείς δεν έχαιραν ιδιαίτερου κύρους.