ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 01/11


Ο Νοέμβριος μας καλωσορίζει με πολλές νέες ταινίες. Αγαπημένες ταινίες της Disney, με ένα από τα πιο γνωστά έργα που έχουν παιχτεί και στο θέατρο. Μία μοναδική ταινία για με πρωταγωνιστές το μουσικό συγκρότημα των Queen. Δύο νέες ταινίες τρόμου που θα μας καθηλώσουν, αλλά και μία ταινία με την επίδραση που έχουν τα ΜΜΕ στην κοινή γνώμη. Όλα αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω για να είστε έτοιμοι για την Πέμπτη, που θα κάνουν πρεμιέρα... 

Στον κόσμο της Disney μία ταινία αγαπημένη στο κοινό, κυρίως μέσω τον θρυλικών μπαλέτων. 

Ο Καρυοθραύστης Και Τα Τέσσερα Βασίλεια  


Όταν η Κλάρα βρίσκεται σε ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.



Μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι.

Bohemian Rhapsody

O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενταχθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής.



Στη σκηνοθεσία τα ινία έχει ο Μάικ Λι και με πρωταγωνιστές τους Ρόρι Κινίαρ, Μαξίν Πικ, Νιλ Μπελ, Φίλιπ Τζάκσον, Βίνσεντ Φράνκλιν, Καρλ Τζόνσον στην ταινία.. 

Peterloo

O Μάικ Λι φέρνει στη μεγάλη οθόνη την περιβόητη σφαγή του 1819. Στο Σεντ Πίτερς Φιλντς του Μάντσεστερ κατ’ εντολή των αρχών της πόλης, η ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων διαλύθηκε με αιματηρό τρόπο. Μία ιστορική αναδρομή σας περιμένει. 



Η επόμενη ταινία έχει επίσημη συμμετοχή στο φεστιβάλ των Καννών για το 2018. 

Οι Στάχτες Μιας Αγάπης 

Ο Μπιν, o μικρομαφιόζος μιας επαρχιακής πόλης στην Κίνα, πέφτει θύμα μιας απόπειρας δολοφονίας, ενορχηστρωμένης από μια συμμορία λούμπεν νεαρών που θέλουν να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία του. Η εσωστρεφής σύντροφος του Μπιν, η Κιάο, αποτρέπει την επικείμενη τραγωδία αλλά ένα παράνομο όπλο που βρίσκεται στην κατοχή της, την οδηγεί στην φυλακή για τα επόμενα πέντε χρόνια.



Ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του Ντάριο Αρτζέντο.

Suspiria

Απέραντο σκοτάδι στροβιλίζεται στο κέντρο μιας σχολής χορού διεθνούς φήμης. Σκοτάδι μέσα στο οποίο θα βυθιστεί η καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής, μια φιλόδοξη νέα χορεύτρια κι ένας ψυχοθεραπευτής, που βρίσκεται σε πένθος. Κάποιοι θα υποταχθούν στον εφιάλτη. Άλλοι -επιτέλους- θα ξυπνήσουν.



Επίσημη συμμετοχή στο φεστιβάλ Βενετίας. Μια διφορούμενη ιστορία για το βίαιο φόνο μίας νεαρής κοπέλας και η τρομακτική επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων.

Η Κατηγορούμενη 

Η όμορφη νέα Ντολόρες είναι το μόνο πρόσωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία της καλύτερης φίλης της. Οι αγαπημένοι της αγωνίζονται για να αποδείξουν την αθωότητά της, αλλά όταν έρθει η ώρα να δικαστεί, η Ντολόρες θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τη στρατηγική τους.


Καλές προβολές!