ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 30/08


Ο Αύγουστος αυτή την εβδομάδα μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του μία σειρά από πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες. Την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας  θα έχετε την ευκαιρία να δείτε επτά νέες ταινίες. Κάποιες από αυτές είναι περιπέτειες, κάποιες δράματα, άλλες κοινωνικές και φυσικά δεν λείπουν οι κωμωδίες. Εσείς θα κάνετε την επιλογή εμείς σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω. 

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. 

 Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση

Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.



Ένα περιπετειώδες, βίαιο, ανατρεπτικό, sci-fi θρίλερ.

Upgrade

Ένας άντρας πέφτει θύμα μιας ομάδας κακοποιών που δολοφονούν τη γυναίκα του ενώ αφήνουν εκείνον παράλυτο. Η δίψα του για εκδίκηση θα ικανοποιηθεί όταν εμφυτεύσει στο σώμα του ένα τεχνολογικά πρωτοποριακό τσιπ που ελέγχει τις κινήσεις του, προσφέροντάς του πανίσχυρες ικανότητες.



Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ίαν ΜακΓιούαν, με την Έμα Τόμσον, ένα δράμα που θα καθηλώσει. 

Νόμος περί Τέκνων

Η Φιόνα ζει στο Λονδίνο και είναι μια διακεκριμένη δικαστής που προεδρεύει με ήθος, σοφία και συμπόνοια σε περίπλοκες υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Ο υπέρογκος φόρτος εργασίας, της έχει στοιχίσει στην προσωπική της. Σε αυτή την κρίσιμη  στιγμή σε προσωπικό επίπεδο καλείται να αποφασίσει για μία πολύ επείγουσα υπόθεση, αυτή του Άνταμ ενός νεαρού που αρνείται την μετάγγιση αίματος που θα του σώσει την ζωή. Ο Άνταμ σε 3 μήνες θα γιορτάσει τα 18α γενέθλια του αλλά νομικά για την ώρα, είναι ένα παιδί. Θα πρέπει η Φιόνα να τον αναγκάσει να ζήσει;





Ο απολαυστικός κωμικός Στιβ Κούγκαν βρίσκει το ταίρι του στον ταλαντούχο Πολ Ραντ και οι δυο τους βρίσκουν το δάσκαλο τους στο πρόσωπο ενός δεκάχρονου αγοριού που θα τους μάθει ένα - δυο πράγματα για την αγάπη και την οικογένεια. 

Ένα Φανταστικό Σπίτι

Ο αυτάρεσκος, εγωκεντρικός και αμετανόητα ανώριμος Εράσμους είναι ο λαμπερός παρουσιαστής μιας επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής  σε παραγωγή του ταλαίπωρου συζύγου του Πολ με έδρα το εξωτικό Σάντα Φε. Η ιδιόρρυθμη και μάλλον δυσλειτουργική καθημερινότητα του ζευγαριού, που τσακώνεται συνεχώς, θα ανατραπεί όταν ο δεκάχρονος εγγονός του Εράσμους, Μπιλ, μετακομίσει μαζί τους.


Ένα Γεωργιανό δράμα με πρωταγωνιστές ένα ιερέα και μία δασκάλα.

Η Εξομολόγηση της Δασκάλας του Πιάνου

Ο ιερέας Giorgi παίρνει δυσμενή μετάθεση σε ένα όμορφο αλλά απομονωμένο ορεινό χωριό. Προκειμένου να αποκτήσει επαφή με τους πιστούς και καθώς στο παρελθόν έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, αποφασίζει να οργανώσει προβολές ταινιών σε έναν αυτοσχέδιο κινηματογράφο για το ποίμνιό του. Εκεί όλοι του μιλούν για την Λίλη, την δασκάλα του πιάνου, και την ομοιότητά της με την Μέριλιν Μονρόε. Όμως, η γνωριμία του μ’ εκείνην θα αποβεί μοιραία.


Ριμέικ της γερμανικής ταινίας «Er ist wieder da». Από τους παραγωγούς των ταινιών «Η γυναίκα της ζωής μου» και «Το ανθρώπινο κεφάλαιο».

Κοίτα ποιος γύρισε

Ρώμη, σήμερα. 80 χρόνια μετά το θάνατό του, ο Μπενίτο Μουσολίνι επανεμφανίζεται κάτω από παράξενες συνθήκες στην Πιάτζα Βιτόριο. Ο πόλεμος έχει τελειώσει, η αγαπημένη του Κλαρέτα έχει χαθεί και τα πάντα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Ο Ντούτσε πιστεύει πως μπορεί να κυβερνήσει εκ νέου την Ιταλία-τι θα γινόταν αν επέστρεφε για τα καλά;


Δράμα σε σκηνοθεσία Ερνέστο Κοντρέρας που εξελίσσετε στην ενδοχώρα του Μεξικό.

Ονειρεύομαι σε Άλλη Γλώσσα

Ο Μαρτίν είναι ένας νεαρός, παθιασμένος γλωσσολόγος. Στο πλαίσιο της έρευνάς του πηγαίνει στην μεξικάνικη ενδοχώρα, σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπου παλιότερα μιλιόταν από τους ιθαγενείς η γλώσσα Ζικρίλ. Πλέον, την μιλάνε μόλις τρεις μεγάλης ηλικίας άνθρωποι στον κόσμο: μια γυναίκα και δύο άντρες. Όταν η γυναίκα πεθαίνει, μένουν μόνον οι 2 άνδρες. Ο Μαρτίν θέλει να τους βάλει να συνομιλήσουν έτσι ώστε να καταγράψει τους διαλόγους τους και να μελετήσει τη γλώσσα προκειμένου να τη διατηρήσει ζωντανή, να μην πεθάνει μαζί τους. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: οι δύο γέροι χωρικοί είναι μαλωμένοι και δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα εδώ και 50 χρόνια.


Καλές προβολές!