ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 02/08

Ο τρίτος μήνας του καλοκαιριού μόλις ξεκίνησε και μαζί του τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα και αυτή τη Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες τις χώρας μας. Ξεκινάμε με μία ρομαντική ταινία που θα μας ταξιδέψει στο Μεταπολεμικό Λονδίνο. Έπειτα θα περάσουμε σε ένα μεταφυσικό νεανικό θρίλερ με φόντο τις ΗΠΑ. Θα κλείσουμε με τις καλοκαιρινές νύχτες όπου η παρανομία και ο έρωτας είναι οι μόνοι καθοδηγητές ενός έφηβου αγοριού. Ελάτε να διαβάσετε τις περιγραφές και να επιλέξετε τη ταινία που θα δείτε.


Βασισμένο στο Best seller των Annie Barrows και Mary Ann Shaffer. Η ταινία που ακολουθεί θα μας μεταφέρει στο Μεταπολεμικό Λονδίνο και θα γνωρίσουμε μια πετυχημένη συγγραφέα. 

Με Αγάπη, Τζούλιετ

Η Τζούλιετ παρά την επιτυχία του τελευταίου της βιβλίου και την υποστήριξη του αγαπημένου  της φίλου και εκδότη  δυσκολεύεται να βρει έμπνευση για ένα νέο βιβλίο εξαιτίας των σκληρών της εμπειριών από τον πόλεμο. Έτοιμη να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αμερικανού στρατιώτη Μαρκ, λαμβάνει ένα γράμμα από έναν αγρότη στο νησί Γκένζι , τον Ντόσι Άνταμς. Ο Ντόσι είναι μέλος μιας τοπικής λέσχης βιβλίου. Η Τζούλιετ ακολουθεί την παρόρμηση της και πηγαίνει στο νησί, γοητεύεται από τα μέλη της λέσχης, την αγάπη τους για την λογοτεχνία και την φιλία που τους συνδέει. Πολύ σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι  οι νέοι της φίλοι κρύβουν ένα μυστικό.



Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα όλα αυτά στο νεανικό θρίλερ που ακολουθεί. 

Σκοτεινές Δυνάμεις

 Η 16χρονη Ρούμπι, ένα κορίτσι με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών δραπετών που ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο. Σύντομα, τα μέλη της νέας αυτής «οικογένειας» αντιλαμβάνονται ότι σε έναν κόσμο όπου οι ενήλικες που έχουν την εξουσία τους έχουν προδώσει, η φυγή δεν είναι αρκετή και θα πρέπει να αντισταθούν, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους συλλογικά ώστε να πάρουν πίσω τον έλεγχο του μέλλοντός τους.


Ο Ντάνιελ Μίντλετον είναι ένας συμπαθέστατος αλλά αδέξιος κοινωνικά έφηβος, που μόλις έχει τελειώσει το λύκειο θα τον γνωρίσουμε καλύτερα στην ταινία με τίτλο:

Καλοκαιρινές νύχτες

Η μητέρα του τον στέλνει να περάσει το καλοκαίρι του στη θεία του, στο Κέιπ Κοντ. Απώτερος στόχος της είναι να χαλαρώσει, να κοινωνικοποιηθεί, να συνέλθει από την απώλεια του πατέρα του και να «ανδρωθεί» πριν πάει στο κολέγιο. Ο Ντάνιελ δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην ανθρωπογεωγραφία της περιοχής έως ότου συναντά τον Χάντερ Στρόμπερι. Ο Χάντερ είναι το τοπικό «κακό παιδί». Βγάζει φράγκα πουλώντας μαριχουάνα σε ευκατάστατους παραθεριστές. Ντάνιελ πείθει τον Χάντερ να συνεργαστούν, διακινώντας «χόρτο» σε όλον τον Κόλπο. Η δουλειά πηγαίνει εξαιρετικά καλά και ο Ντάνιελ αποκτά αυτοπεποίθηση τόση ώστε να εξομολογηθεί στην ΜακΚέιλα τον έρωτά του για εκείνην, κρατώντας τη σχέση τους κρυφή. Πόσο, όμως, μπορεί να κρατήσει αυτή η περίοδος ευφορίας για τον Ντάνιελ; Είναι και μια γιγαντιαία καταιγίδα που πλησιάζει την περιοχή.