ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 26/07


Εσείς που θα επιλέξετε μία καλοκαιρινή βόλτα σε κάποιο θερινό σινεμά της πόλης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, εκτός των υπόλοιπων ταινιών που προβάλλονται, τέσσερις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη. Στον κόσμο του παραμυθιού μας μεταφέρει το Animation με το μαγεμένο πρίγκιπα ενώ οι υπόλοιπες ταινίες μας μεταφέρουν σε περιπέτειες  στη Σιβηρία και στην Ισπανία. Παρακάτω θα δείτε όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας... 

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; 

Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας

Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. Ο παραγωγός του υπέρ-επιτυχημένου «Σρεκ» επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια για να παρουσιάσει μια ταινία animation με πολλές ανατροπές και απολαυστική μουσική!



Τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας υπογράφει ο Μάθιου Ρος, με πρωταγωνιστές τους Κιάνου Ριβς, Μόλι Ρίνγκγουολντ, Άνα Ουλάρου, Άλεξ Παουνόβιτς, Πάσα Ντ. Λιχνίκοφ..


Έρωτας στη Σιβηρία

Ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. ο Ρώσος συνεργάτης του εξαφανίζεται, η συμφωνία που είχε κάνει καταρρέει και εκείνος ταξιδεύει στη Σιβηρία για να τον αναζητήσει. Στη μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ, την Κάτια, που ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις. 

 

Από το σκηνοθέτη της ταινίας «Ποιος κλέβει ποιόν» και τους παραγωγούς των ταινιών «Ο αόρατος επισκέπτης» και «Το μυστικό στα μάτια της.

Το μυστικό της πεταλούδας 

Ο 10 χρόνος Νίκο λαμβάνει ένα απειλητικό γράμμα που τον προειδοποιεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Κανείς δεν τον πιστεύει. Ο μόνος του σύμμαχος είναι ένας άγνωστος που εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά.


Ένα έθνος ξαναγεννιέται, στην πιο επίκαιρη και ανησυχητική σειρά ταινιών τρόμου.

Κάθαρση: Η Αρχή

Πίσω από κάθε παράδοση κρύβεται μια επανάσταση. Την επόμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας, παρακολουθήστε πώς ξεκίνησε το ετήσιο 12ωρο πλήρους ανομίας της χώρας μας. Καλωσορίσατε στο κίνημα που ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα, Κάθαρση: Η Αρχή. Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας κάτω από το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτόνωση βίας για ένα βράδυ σε μια απομονωμένη κοινότητα. Όταν, όμως, η βία των τυράννων συναντά την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, θα ξεχυθεί και θα εξαπλωθεί σε όλο το έθνος.