ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 12/07


Η χώρες της Μεσογείου έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα. Στις ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα και αυτή την Πέμπτη συμπεριλαμβάνονται δύο Ισπανικές κωμωδίες και μία Ιταλική, παρουσιάζοντας στη μεγάλη οθόνη το ταμπεραμέντο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους των χωρών αυτών. Εκτός από τις κωμωδίες οι φίλοι της περιπέτειας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσου τρεις νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα. Για τους μικρούς μας φίλους μια ταινία, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, κάνει πρεμιέρα. Εμείς σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες ώστε να κάνουμε πιο εύκολη την επιλογή σας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Η παρακάτω ταινία είναι η αληθινή ιστορία για μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία της Αμερικής. 

Μια Αμερικάνικη Ληστεία/ American Animals

Με πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Σάντανς 2018, είναι η απίστευτη, συναρπαστική και αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων που θρασύτατα επιχειρούν να διαπράξουν μία από τις πιο ριψοκίνδυνες ληστείες στην ιστορία της Αμερικής. Συνειδητοποιώντας ότι μπορεί ποτέ να μην γίνουν σημαντικοί στο μέλλον, διοργανώνουν τη ληστεία βιβλίων αξίας από τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Σπένσερ, ανάμεσά τους ένα αντίτυπο του «Τα Πουλιά της Αμερικής» του Οντιμπόν, αξίας 10 εκ. δολαρίων.



Σε σκηνοθεσία του James Oakley και με πρωταγωνιστές τους Uma Thurman, Tim Roth Alice Eve και Stephen Fry. 

SOS Έρχονται οι Βρετανοί / The Brits Are Coming

Ένα εκκεντρικό ζευγάρι Βρετανών, που είναι δεξιοτέχνες στην απάτη, προσπαθώντας να ξεφύγουν από έναν γκάγκστερ, που τους καταδιώκει, ταξιδεύουν στο Los Angeles και επιχειρούν να κλέψουν μεγάλης αξίας κοσμήματα με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.


Ένα road trip στη νότια Ισπανία θα κάνετε με την επόμενη ταινία με αφορμή μία κηδεία..

Κηδεία Είναι, Θα Περάσει

Η ζωή ενός συντηρητικού, παραδοσιακού ανδρός αναποδογυρίζει όταν η σύζυγός του πεθαίνει σε ατύχημα και πρέπει να μεταφέρει τις στάχτες της στο Καντίθ. Ξεκινώντας ένα road trip έχοντας στο πλευρό του τον gay γιο του, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει εδώ και δύο χρόνια, τον αρραβωνιαστικό του, έναν Βάσκο με Σενεγαλέζικες ρίζες, τη μεγαλύτερη κόρη του και τον άνδρα της, έναν Καταλανό που συνηθίζει να μην πληρώνει ποτέ και τίποτα, και την μικρότερη κόρη του με το νέο της φίλο, έναν επαναστάτη, αριστερό hippie. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα τους αλλάξει τις ζωές τους, θα τους ανοίξει τα μάτια και μαζί τις καρδιές.




Η δεύτερη Ισπανική ταινία που κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη. Ισπανική κωμωδία με τίτλο: 

Αμπρακατάμπρα

Η Κάρμεν ζει στα προάστια της Μαδρίτης μαζί με τον σύζυγό της, Κάρλος. Εκείνη μια νοικοκυρά αφοσιωμένη στην οικογένειά της, εκείνος εργάζεται σε μια κατασκευαστική εταιρεία και είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη δεξίωση ενός γάμου, ο ξάδερφος της Κάρμεν, ο Πέπε, ένας ερασιτέχνης υπνωτιστής δίνει ένα μικρό σόου και ζητάει έναν εθελοντή από το κοινό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάρλος. Το επόμενο πρωί, ο Κάρλος συμπεριφέρεται περίεργα -κάτι πήγε στραβά και ένα πνεύμα μπήκε μέσα του. Τα δύο ξαδέρφια ξεκινούν μια σουρεαλιστική έρευνα, προσπαθώντας να τον φέρουν πίσω, τη στιγμή που η Κάρμεν αρχίζει να έλκεται από τη καινούργια προσωπικότητα του "νέου" της συζύγου. 


Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια στην επόμενη ταινία. 

Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο

Μια νεαρή συντηρήτρια καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα. Με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει. Όταν η λύση για όλα τα προβλήματα της Κλαούντια αρχίζει να αχνοφαίνεται, ο Σιμόνε Ρέτσια, ο πιο άφθαρτος αξιωματικός της αστυνομίας οικονομικού εγκλήματος, την ερωτεύεται παράφορα. 


Ένα περιπετειώδες θρίλερ στην Κίνα με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της ομάδας διάσωσης ομήρων του FBI.

Ουρανοξύστης 

Ο βετεράνος του Αμερικανικού Στρατού, Will Ford, αξιολογεί την ασφάλεια για τους ουρανοξύστες. Σε μία αποστολή στην Κίνα, για να βρει το πιο ψηλό και ασφαλέστερο κτίριο στον κόσμο, ο ουρανοξύστης πιάνει ξαφνικά φωτιά ενώ παράλληλα ο ίδιος ενοχοποιείται. Ένας καταζητούμενος το σκάει και ο Will πρέπει να βρει τους υπεύθυνους, να καθαρίσει το όνομά του και με κάποιο τρόπο να διασώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο... την ώρα της πυρκαγιάς.



Η επόμενη ταινία είναι η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2014 «Escape Plan» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε. 


Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης

Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει! 



Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά είναι η νέα ταινία της Sony Pictures Animation.

Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει και αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαροθεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα. 


Καλές κινηματογραφικές προβολές!

Κείμενο: ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΣΙΟΥ