ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Συναυλίες του μήνα που δεν πρέπει να χάσετε (02 - 08/07/2018)


Κάθε καλοκαίρι η μορφή της πόλης αλλάζει και αν και φαντάζει μοναχική κάτω από το φως του ηλίου, τα βράδια όλα διαφοροποιούνται. Η αιτία; Η μουσική και οι συναυλίες, που ενώνουν τον κόσμο και γίνεται μια παρέα.

Αquapella


H Aquapella World Music Choir, υπό την επιμέλεια του σπουδαίου διευθυντή χορωδίας στην Αυστραλία, Beat Lehmann, φτάνει στη Μονή Λαζαριστών για μία συναυλία με εκφραστικότητα και αρμονία. Ερμηνεύοντας το κάθε τραγούδι στην πρωτότυπή του γλώσσα, η χορωδία αναμειγνύει πολιτισμούς και ακούσματα σε ένα ταξίδι μοναδικό για τον κάθε ακροατή!

* Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Trio Koch


Ο Philippe, η Laurence και ο Jean Philippe Koch έρχονται στην Ελλάδα ως καλεσμένοι της Πρεσβείας του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε συνεργασία με το Επίτιμο Προξενείο του Λουξεμβούργου στη Θεσσαλονίκη και το Εθνικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μία δωρεάν συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δάσους θα πραγματοποιήσουν οι τρεις μουσικοί, παρέα με δύο βιολιά και ένα πιάνο, για να σαγηνεύσουν τους λάτρεις της κλασικής μουσικής.

* Τετάρτη 4 Ιουλίου, 20:00, Θέατρο Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών


Γιάννης Αγγελάκας - Παύλος Παυλίδης 


Η προγραμματισμένη συναυλία για την 16η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτήν την εβδομάδα και για μία ακόμα φορά, ο Παύλος Παυλίδης με τους B-movies και ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100C ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν να μεταφέρουν το ''Πάρτυ τους από το 13ο όροφο'' στη Μονή Λαζαριστών!

* Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Βαμβακάρης - Μπιθικώτσης... Ο ρεμπέτης και ο σερ


Τη σημαντική για την πορεία της ελληνικής μουσικής συνεργασία του Μάρκου Βαμβακάρη με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση θα μας θυμίσουν καταξιωμένοι μουσικοί και ερμηνευτές σε μία ζεστή καλοκαιρινή νύχτα στη Μονή Λαζαριστών. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Σοφία Παπάζογλου και πολλοί ακόμη αποδέχονται την πρόταση των απογόνων των δύο αξιομνημόνευτων καλλιτεχνών, και όσοι βρεθούν στη συναυλία αυτή θα βιώσουν μουσικά ταξίδια, που σφραγίζουν έως σήμερα το παρελθόν.

* Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Richie Kotzen


Ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες της γενιάς του παγκοσμίως, ο Richie Kotzen έρχεται στη Θεσσαλονίκη και στο Principal στις 5 Ιουλίου. Με 30 χρόνια μουσικής πορείας, 20 δίσκους με χιλιάδες πωλήσεις και ένα νέο cd, ο μουσικός φτάνει στην πόλη για μία νύχτα με rock, blues, jazz και soul ήχους, που θα πλημμυρίσουν το χώρο με την ατμόσφαιρα και τα προσωπικά του στοιχεία.

* Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, 21:30, Principal Club - Περιοχή Fix