ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Συναυλίες στην πόλη που δεν πρέπει να χάσετε (26/06 - 01/07/2018)


O Ιούλιος βρίσκεται προ των πυλών, αλλά ο καιρός στη Θεσσαλονίκη δε μας προϊδεάζει πάντα για όμορφες καλοκαιρινές βραδιές. Η μουσική, όμως, παραμένει δυνατός σύμμαχος, αφού όποιο καιρικό φαινόμενο και να επικρατεί, πραγματοποιούνται μαγικές μουσικές βραδιές καθημερινά.

Μελίνα Κανά


Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του ραδιοφωνικού σταθμού ''Μήνυμα 107.7 fm'', η Μελίνα Κανά και ο Θέμης Καραμουρατίδης έρχονται στη Θεσσαλονίκη, για να γιορτάσει μαζί με ακροατές και φίλους το γεγονός. Μαζί τους, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, αλλά και μουσικοί, που τη συνοδεύουν την ερμηνεύτρια, για μία βραδιά γεμάτη με τα τραγούδια της, που αγαπήθηκαν ακόμα περισσότερο τον τελευταίο χρόνο μέσα από τον ''Μήνυμα''!

* Τετάρτη 27 Ιουνίου, 21:00, Block 33 (μεταφορά από τη Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης λόγω κακών καιρικών συνθηκών)


Theodore 


Μετά τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις, ο Theodore επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στον πολυχώρο ''Ύψιλον'', για να παίξει για πρώτη φορά με την μπάντα του. Ο ατμοσφαιρικός του ήχος θα εναρμονιστεί με το φωτισμό και την ηρεμία, που προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος, ώστε ο καλλιτέχνης να παρουσιάσει το νέο του έργο, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο χειμώνα αλλά και παλιότερες δημιουργίες του.

* Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 21:00, Ύψιλον - Εδέσσης 5


Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique επανέρχονται στην πόλη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Νεάπολής - Συκεών για μία συναυλία με δωρεάν είσοδο. Με τον τίτλο του νέου της δίσκο ως σύνθημα, ''Των φίλων τα σπίτια'', η ερμηνεύτρια μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς, που τη συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια, θα μοιραστούν την έμπνευσή τους, τις δημιουργίες τους αλλά και τις επιτυχίες τους με όλους αυτούς, που θα βρεθούν στο χώρο!

* Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, 21:30, Συμβολή Οδού Ηπείρου και Λεωφόρου Όχι


Μαρία Φαραντούρη - Έλλη Πασπαλά


''Τα τραγούδια κύκλους κάνουν'' και οι δύο καλλιτέχνιδες το γνωρίζουν καλά και είναι έτοιμες να το διαδώσουν στο μουσικό ταξίδι τους. Τραγούδια του Λοΐζου, του Μικρούτσικου, του Χατζιδάκι, της Ρεμπούτσικα και άλλων σπουδαίων δημιουργών θα ερηνεύσουν με τις ξεχωριστές χροιές τους, που έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού παγκοσμίως και διατηρούνται ακμαίες όσες δεκαετίες και να περάσουν.

* Παρακευή 29 Ιουνίου 2018, 21:30, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης