ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Καλοκαιρινές συναυλίες στην πόλη (12-19/06/2018)


Η μουσική ενώνει τον κόσμο και στη Θεσσαλονίκη αποδεικνύεται περίτρανα αυτή η φράση καθημερινά! Για αυτό και ο φετινός Ιούνιος ''κρύβει'' πολλές ακόμα εκπλήξεις για όσους αγαπούν τη μουσική σε ολόκληρο το φάσμα της!


Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μία ''Νύχτα Καλοκαιριού'' με την Ελεονώρα Ζουγανέλη θα περάσουν όλοι όσοι θα βρεθούν στη συναυλία της, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών. Εκεί, θα ερμηνεύσει δικά της τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί βαθιά, αλλά και αυτά, που έχει αγαπήσει η ίδια, για να γεμίσει η βραδιά ένταση, πάθος, έρωτα και συναίσθημα!

* Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, 21:00, Θέατρο Δάσους


Μίλτος Πασχαλίδης


Ακόμα μία χρονιά συνεχόμενων sold out συναυλιών ολοκλήρωσε ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος ξεκίνησε ήδη δυναμική και την καλοκαιρινή του περιοδεία. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου θα βρεθεί στη Μονή Λαζαριστών, μαζί με τους φίλους μουσικούς, που τον συνοδεύουν πάντα, για να μας παρουσιάσει τα ''Τραγούδια που ζουν λαθραία'' και να μας ταξιδέψει στα δικά του μουσικά μονοπάτια!

* Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Γιάννης Αγγελάκας - Παύλος Παυλίδης


Οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 16 Ιουνίου και όλη η πόλη έχει φορέσει ήδη τα γιορτινά της! Για μία ακόμα φορά, ο Παύλος Παυλίδης με τους B-movies και ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100C ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν να μεταφέρουν το ''Πάρτυ τους από το 13ο όροφο'' στη Μονή Λαζαριστών!

* Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Γιάννης Χαρούλης


Ο Γιάννης Χαρούλης θα επιστρέψει για μία ακόμη χρονιά στο Θέατρο Γης για να ερμηνεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο νέα ανέκδοτα τραγούδια του, όσα τον καθιέρωσαν στο κοινό αλλά και όσα θα σκεφτεί εκείνη τη στιγμή με το κοινό να τον αποθεώνει και σε αυτή τη συναυλία! Η Κρήτη και οι μαντινάδες θα ενωθούν με την υπόλοιπη Ελλάδα με τη χροιά και το λαούτο του σε μία νύχτα, που όλοι όσοι θα βρεθούν θα τη θυμούνται για καιρό.

* Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, 21:30, Θέατρο Γης