ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Συναυλίες στην πόλη που δεν πρέπει να χάσετε! (04-11/06/2018)


Ακόμα ένα συναυλιακό καλοκαίρι ξεκινά στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να είναι, όπως κάθε χρόνο, συγκλονιστικά όμορφο!


Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Σωκράτης Μάλαμας


Η πρώτη sold out συναυλία του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός και δεν είναι άλλη από τη σύμπραξη του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα στo πλαίσιo της καλοκαιρινής τους περιοδείας με τίτλο ''Με στόμα που γελά''. Απόψε το βράδυ θα ξεσηκώσουν το ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Γης, δημιουργώντας μια τεράστια γιορτή για όσους θα βρίσκονται μέσα αλλά και γύρω από το χώρο. 

Εισιτήρια δεν υπάρχουν στα σημεία προπώλησης, ενώ δε θα διατεθούν ούτε στην είσοδο!

*Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, 21:30, Θέατρο Γης


Ελευθερία Αρβανιτάκη


''Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ...'' έρχεται να τραγουδήσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Δάσους την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018. Η μοναδική ερμηνεύτρια υπόσχεται μία βραδιά, που θα συνδυάζει τα 30 χρόνια πορείας της στο χώρο της μουσικής με τα νέα της τραγούδια και το αποτέλεσμα θα συγκινήσει, θα ''ταξιδέψει'' και θα ενώσει παρέες. Μαζί της, θα βρίσκονται πέντε μουσικοί, ο καθένας ξεχωριστός στο είδος του, για να πλαισιωθούν τα τραγούδια, που θα ακουστούν, όπως τους αξίζει!

*Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, 21:30, Θέατρο Δάσους


Γιώτα Νέγκα


Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις της, η Γιώτα Νέγκα ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία με το ''Φύλλο Ανδρικό''. Πρώτος σταθμός η Θεσσαλονίκη και η Μονή Λαζαριστών, όπου θα αντηχήσει η μοναδική της χροιά το βράδυ της 8ης Ιουνίου. Η τραγουδίστρια, έτοιμη να αποδώσει τραγούδια, που έχει ξεχωρίσει, με τον δικό της τρόπο, θα δώσει ρυθμό και ατμόσφαιρα στο βραδινό ουρανό της Σταυρούπολης.

* Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης


Μαρίζα Ρίζου


Ακόμα μία ιδιαίτερη φωνή θα δώσει το παρόν στη Μονή Λαζαριστών και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρίζα Ρίζου, η οποία θα ''δώσει'' μία συναυλία στην πόλη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Η καλλιτέχνις, που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιάσει τραγούδια, που έχουμε αγαπήσει, αλλά και δικά της αγαπημένα, που θέλει να μοιραστεί με όσους την ακολουθούν πιστά! Μη λείψει κανείς!

*Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, 21:30, Μονή Λαζαριστών - Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης