ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Δύο ξεχωριστές συναυλίες έρχονται στη Θεσσαλονίκη


Μία ανάσα πριν φτάσει ο Ιούνιος και οι δεκάδες συναυλίες στην πόλη, θα πραγματοποιηθούν δύο ιδιαίτερες μουσικές νύχτες, οι οποίες θα αφυπνίσουν τους μουσικούς ''τύπους'' της Θεσσαλονίκης.

Thievery Corporation & UB40


Mετά την περσινή εμφάνισή τους, το κοινό της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους Thievery Corporation για μία μοναδική βραδιά! Οι Thievery Corporation λατρεύουν και λατρεύονται στην Ελλάδα και αυτό γίνεται εμφανές σε κάθε συναυλία, που πραγματοποιούν στη χώρα αλλά και με κάθε κυκλοφορία δίσκου ή single τους. Έχοντας μαζί τους τραγούδια αγαπημένα αλλά και λιγότερο γνωστά φτάνουν ξανά στη Θεσσαλονίκη για ένα πάρτυ, που θα έχει ξεκάθαρα τη σφραγίδα τους.

Δε θα είναι μόνοι, όμως, στον ανοιχτό χώρο του Fix Factory of Sound και αυτό είναι, που την αναδεικνύει. Στην ίδια σκηνή θα βρεθούν και οι UB40, ένα από τα σημαντικότερα reggae συγκροτήματα παγκοσμίως. 4ο χρόνια πορείας γεμάτα επιτυχίες θα παρουσιαστούν στο κοινό της Θεσσαλονίκης από τους Ali Campbell, Astro και Mickie Virtue, οι οποίοι διαφοροποίησαν το μουσικό αυτό είδος με τις πολλαπλές επιρροές τους!

* Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, 21:00, Fix Factory of Sound Open Air

4 Four Νατάσα Μάρε Μουμτζίδου


Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Νατάσα Μάρε Μουμτζίδου, επιστρέφει ξανά στη χώρα μας και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 με ένα κουαρτέτο τζαζ μουσικής, που θα έχει ήδη προσελκύσει το βλέμμα των πιστών του είδους. Μαζί της θα εμφανιστούν οι: Φίλιππος Κωσταβέλης (πιάνο), Γιώργος Σμυρνής (κοντραμπάσο) και Γιώργος Κλουντζός - Χρυσίδης (κρουστά), για να ψυχαγωγήσουν το κοινό με στοιχεία της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, εμπλουτισμένα με στοιχεία τζαζ αλλά και με την προσωπική ταυτότητα των μουσικών.

Η συναυλία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού και Κοινωνικού Συλλόγου της ΣυνΑθρωπίας StarClassic Radio, με σκοπό την υποστήριξη των κοινωνικών στόχων του StarClassic Radio.

*Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης