ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Κινηματογραφικές Πρεμιέρες - Πέμπτη 31/05

Πριν μας αποχαιρετήσει ο Μάιος προσθέτει στην ταινιοθήκη μερικές πολύ ενδιαφέρουσες νέες ταινίες. Η αρχή γίνεται με μία κοινωνική, οικογενειακή ταινία που απεικονίζει με απόλυτη ρεαλιστικότητα τη ζωή μίας σύγχρονης μητέρας. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε ως τις Γαλλικές Άλπεις εκεί όπου, η κωμωδία της εβδομάδας αυτής, διαδραματίζεται με πρωταγωνιστή έναν παράξενο -για τους κατοίκους- γιατρό. Με την επόμενη ταινία θα νιώσουμε την αγωνία και την περιπέτεια, που βιώνει ο πρωταγωνιστής καθώς του απομένουν μόνο 24 ώρες ζωής. Ακολουθεί μια αληθινή ιστορία που θα μας μεταφέρει στον ειρηνικό ωκεανό και στη μάχη επιβίωσης ενός ζευγαριού, που πέφτει πάνω σε έναν από τους πιο δυνατούς τυφώνες παγκοσμίως. Για το τέλος αφήσαμε μία γαλλική ταινία, με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ληστείας, που θα βάλει σε περιπέτειες τους δύο φίλους, που το οργάνωσαν καθώς μάλλον κάτι από όλα πήγε λάθος. 

Σε σκηνοθεσία Τζέισον Ράιτμαν και με πρωταγωνίστριες τις Σαρλίζ Θερόν και Μακένζι Ντέιβις η νέα τους ταινία μας βάζει άκρως οικογενειακό περιβάλλον. 

Tully: Τα Παιδιά είναι Ευτυχία

Μια παντρεμένη γυναίκα με δυο παιδιά, και έγκυος στο τρίτο, που με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η «νυχτερινή νταντά» φτάνει με την μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας πανεπιστημίου, που θα την βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά αλλάζοντας εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο. 



Μια κωμωδία που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό στις Γαλλικές Άλπεις, είναι η επόμενη ταινία.

Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία

Ένας γιατρός και πρώην απατεώνας βρίσκει καταφύγιο σε ένα μικρό επαρχιακό χωριό. Θα ανακαλύψει έκπληκτος όμως ότι όλοι οι κάτοικοί του χαίρουν άκρας υγείας. Ο μόνος τρόπος για να βγάλει κάποια λεφτά είναι να τους πείσει ότι είναι άρρωστοι.



Ακολουθεί μία ταινία δράσης, με διαπλοκή, εκδίκηση, κυνηγητό και ένα ηλεκτρονικό ρολόι που μετράει αντίστροφα.

24 ώρες Προθεσμία

Ο Τράβις, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιου του. Ένας παλιός του συνάδελφος τον πλησιάζει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος. Να αναλάβει μια επικίνδυνή αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού. Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.



Στη μέση του ωκεανού βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της ακόλουθης ταινίας να παλεύουν για τη ζωή τους. Εσύ, τι θα έκανες αν βρισκόσουν αβοήθητος στη μέση του ωκεανού;

 Μετά την Καταιγίδα

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας «ΕΒΕΡΕΣΤ» επιστρέφει με μια περιπέτεια επιβίωσης, για ένα ζευγάρι ιστιοπλόων και τον πιο φονικό τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού. Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι Όλντμαν ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά. Μια αληθινή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και το ένστικτο της επιβίωσης.



Γαλλικό θρίλερ ακολουθεί με ένα ξέφρενο κυνηγητό για δύο παιδικούς φίλους. 

Η Ληστεία

Οι καιροί είναι δύσκολοι για τον Ντανί και τον Ερίκ, που δουλεύουν στις αποβάθρες της Χάβρης για να βγάλουν τα προς το ζην. Ένα απόγευμα, η Άλεξ, η αδελφή του Ερίκ, παρακολουθεί τυχαία την παράδοση μιας βαλίτσας γεμάτης χαρτονομίσματα κι αποφασίζει να ακολουθήσει τον άντρα που την παρέλαβε μέχρι το σπίτι του. Η Άλεξ πείθει τον Ερίκ και τον Ντανί πως αυτή η βαλίτσα με τα χρήματα μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή, κι έτσι οι τρεις φίλοι παίρνουν την απόφαση να ληστέψουν το σπίτι. Όταν, όμως, φτάνουν εκεί ανακαλύπτουν έναν άντρα που ετοιμάζεται να κρεμαστεί για τον οποίο δε γνωρίζουν τίποτα: ούτε ποιος, ούτε πόσο σημαντικός είναι. Τότε θα ξεκινήσει ένα αδυσώπητο κυνηγητό που θα μετατρέψει τη νύχτα τους σε κόλαση.



Καλές κινηματογραφικές προβολές!