ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Πρεμιέρες ταινιών στους κινηματογράφους - Πέμπτη 17/05


Η αγαπημένη μας Πέμπτη ήρθε και μαζί της, όπως κάθε εβδομάδα, κυκλοφορούν όλες οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε κωμική μιας και έρχονται κωμωδίες να δημιουργήσουν και να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στις αίθουσες. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις ταινίες που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στους κινηματογράφους. 

Μία ταινία με ακόμη έναν ήρωα της Marvel έρχεται να κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη.


Deadpool 2

Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.



Μας μεταφέρει εν έτη 1721 η επόμενη ταινία και σε μια συμφωνία ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία, μία συμφωνία που τα συμφέροντα είναι πάνω απ' όλα

Βασιλικοί Γάμοι 

Ο Φίλιππος της Ορλεάνης, Αντιβασιλέας της Γαλλίας, έχει μια τολμηρή ιδέα... Ο εντεκάχρονος Λουδοβίκος ΙΕ' πρόκειται να στεφθεί βασιλιάς και μια «πριγκιπική ανταλλαγή» θα επέτρεπε στη χώρα να διασφαλίσει την ειρήνη με την Ισπανία μετά από μακροχρόνιο πόλεμο, ο οποίος έπληξε οικονομικά και τα δύο βασίλεια. Ο Αντιβασιλέας προτείνει να παντρευτεί ο διάδοχος του Ισπανικού θρόνου την κόρη του, Δεσποινίδα του Μονπενσιέ, και σε αντάλλαγμα να παντρευτεί ο Λουδοβίκος ΙΕ' την τετράχρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας. Έτσι, οι μικροί μελλόνυμφοι θα γίνουν, παρά τη θέλησή τους, πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων. 


Από το σκηνοθέτη του Boyhood, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η τελευταία σημαία

Αυτοί οι πεζοναύτες έχουν μια αποστολή. Τριάντα χρόνια αφού υπηρέτησαν μαζί στο Βιετνάμ, ο Λάρι αναζητεί το Σαλ και το Ρίτσαρντ για να αποχαιρετήσουν μαζί το γιο του, που σκοτώθηκε στον πόλεμο του Ιράκ.



Μετά «Μαμά..γύρισα»  ο Eric Lavaineν και η Alexandra Lamy επιστρέφουν με μια ακόμα  δροσερή κωμωδία.

Εσύ διαλέγεις 

Καθημερινά καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσά σε διάφορα πράγματα η Τζουλιέτ όμως αδυνατεί να αποφασίσει. Έχει μάθει να αποφασίζουν άλλοι για αυτήν μέχρι που γνωρίζει δύο γοητευτικούς άνδρες…αυτή την φορά θα πρέπει μόνη να επιλέξει ποιος πραγματικά της αρέσει! 


Σε σενάριο και σκηνοθεσία: Βασίλη Χριστοφιλάκη με ασπρόμαυρο φόντο αλλά πιο σύγχρονη δε γίνεται..

Too Much Info Clouding Over My Head

Ένας φιλόδοξος τριαντάρης σκηνοθέτης γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε υπαρξιακή κρίση μπαίνει σε περιπέτειες προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει.