ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ INDANCETRIAL 2018


Σας προσκαλούμε στις παραστάσεις των σχολών μας, με τίτλο "Η Λίμνη των Κύκνων" (Α' Μέρος )- "Οδύσσεια" (Β' Μέρος), το Σάββατο 16 Ιουνίου & την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στο Βασιλικό Θέατρο & ώρα 19:30.

Προπώληση των εισιτηρίων από 16 Απριλίου στις γραμματείες των σχολών.

Τιμές εισιτηρίων: 10€,15€, 18€, 20€.

(Υπενθυμίζουμε ότι δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων παρά μόνον επιλέγετε θέσεις στις γραμματείες και αγοράζετε τα εισιτήρια σας)

Α' ΜΕΡΟΣ: «Η Λίμνη των κύκνων»

Ένα από τα μεγαλύτερα μπαλέτα όλων των εποχών σε μουσική του Πιότρ Τσαικόφσκι που γράφτηκε στο τέλος του 19ου αιώνα. Το παραμύθι εξιστορεί τον έρωτα του πρίγκιπα Ζίγκφριντ με την όμορφη Οντέτ, που τα ξόρκια του κακού μάγου Ρόθμπαρτ τη μεταμόρφωσαν σε κύκνο. Ο Ζίγκφριντ ορκίζεται να παντρευτεί την Οντέτ για να τη σώσει από την κατάρα της λίμνης. Ο κακός μάγος, όμως, προσπαθεί να ξεγελάσει τον πρίγκιπα και να τον παντρέψει με την Οντίλ, τον μαύρο κύκνο που μοιάζει απίστευτα με την Οντέτ. Τέλος, η παγίδα αποκαλύπτεται, η πραγματική αγάπη νικά και ο Ζίγκφριντ καταφέρνει να κρατήσει κοντά του την Οντέτ και να διώξει μακριά τον Ρόθμπαρτ σπάζοντας τα ξόρκια μια για πάντα.

Β' ΜΕΡΟΣ: «Οδύσσεια»

Το περίφημο έπος του Ομήρου, περιγράφει τις περιπέτειες του Οδυσσέα, του βασιλιά της Ιθάκης μετά τον Τρωικό Πόλεμο. Για δέκα ολόκληρα χρόνια περιπλανήθηκε σε στεριά και θάλασσα μέχρι να φτάσει στην πατρίδα του, την Ιθάκη. Στο δρόμο του βρέθηκαν Κύκλωπες, μάγισσες, μυθικά τέρατα, οργισμένοι θεοί και θνητοί που έμπαιναν συνεχώς εμπόδιο στην επιστροφή του. Η αγάπη, όμως, για τον τόπο και την οικογένειά του ήταν τόσο μεγάλη και δυνατή που τίποτα από όλα αυτά δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του. Η μέρα της επιστροφής έφτασε και ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τη ζωή που άφησε πίσω του αλλά και με την νέα που ξεκινά. Γιατί όπως λέει και ο ποιητής … “ Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. ” 

Χορογραφίες: Ελίζα Γκιλιοπούλου, Ειρήνη Θανασούλη, Αλεξία Καλαϊτζή, Παναγιώτης Καλαντίδης, Ζινέτα Καμινή, Βασιλική Καραντώνη, Δώρα Μελά, Σοφία Ναβροζίδου, Κωστής Ταλέας
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση: Νίκος Πάντης
Κοστούμια: Verdi
Επιμέλεια κειμένων 'Οδύσσεια': Φανή Μιχαηλίδου 
Αφήγηση: Ανθή Θάνου 
Επιμέλεια αφίσας: Αλεξάνδρα Τρυψιάνη 
Διεύθυνση/Παραγωγή: Αλεξία Καλαϊτζή- Πάνος Μεταξόπουλος, Indancestrial Dance School

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις γραμματείες των σχολών στο 2311-212377 & 2310-843449 ή μέσω e-mail στο info@indancestrial.gr.

Σας περιμένουμε!