Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ 'ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙΚ ΤΑΚ' ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ 'ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙΚ ΤΑΚ' ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ

Share This

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ
«Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Ξέφωτο (live stage)

H νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Γεωργία Αγγέλου αναδεικνύει με την εκφραστική ερμηνεία και τη νεανική της ορμή, τη λυρικότητα και τον δυναμισμό της μουσικής και των στίχων του πρώτου της προσωπικού album.

Έχει την τύχη να συνεργάζεται σε αυτή την πρώτη της παρουσία με καταξιωμένους δημιουργούς, που της δίνουν την ευκαιρία να συστηθεί στο κοινό με εμπνευσμένα τραγούδια που θα αφήσουν το στίγμα τους.


Η Γεωργία Αγγέλου, συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση των ταλαντούχων Ελληνίδων ερμηνευτριών, μας ξεναγεί στη μαγική χώρα του δίσκου «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ», όπου όλα γίνονται εφικτά, με καταλύτη την ανανεωτική δύναμη της αγάπης.

Καλλιτεχνική επιμέλεια του δίσκου και της βραδιάς ο Χρήστος Λελουδης: Ένας καλλιτέχνης που αφήνει το δικό του στίγμα στο χώρο της τέχνης τα τελευταία χρόνια. Ειδικεύεται στο abstract (αφηρημένη τέχνη) ενώ πηγή έμπνευσης του είναι η αγάπη και η εσωτερική δύναμη της ελεύθερης ψυχής.

Με γνώμονα το αστείρευτο και πηγαίο ταλέντο του κλήθηκε να δημιουργήσει πάνω σε ένα όνομα, μια φωνή, έναν άνθρωπο. " Κι έτσι αρχίζει το Τικ-Τακ " για τον Χρήστο Λελούδη, ο οποίος φιλοτέχνησε το εξώφυλλο του πρώτου προσωπικού δίσκου της Γεωργίας Αγγέλου καθώς και είχε την εσωτερική επιμέλεια αυτού. 

Μαζι της ο τραγουδοποιός Σωκράτης Παπαϊωάννου: Ένας καλλιτέχνης ο οποίος γράφει σημαντική πορεία στο χώρο της μουσικής και αρκετά χρόνια καθώς το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μεγάλες μουσικές επιτυχίες. 

Μουσικοσυνθέτης - τραγουδοποιός που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι τόσο στη Β. Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη επικράτεια. Σημαντικός ο ρόλος του στον πρώτο προσωπικό δίσκο της Γεωργίας Αγγέλου "Κι έτσι αρχίζει το Τικ-Τακ " καθώς υπογράφει τη μουσική στο τραγούδι "Κόκκινο Βαθυ".

Μαζί τους θα είναι οι μουσικοί:
Σολίστ πιάνου: Πηγή Λυκούδη
Πιάνο-Ακορντεόν: Σωκράτης Παπαϊωάννου 
Κιθάρες: Αρετή Κοκκίνου
Μπουζούκι: Γιάννης Φαρμάκης
Μπάσο: Δημήτρης Κάκος
Τύμπανα-Κρουστά: Γιάννης Γιαννούλης

Οι συντελεστές του δίσκου είναι εγγύηση για την ποιότητά του:
Λιάνα Κανέλλη, Πηγή Λυκούδη, Νίκος Πλατύραχος, Μάρω Μαρκέλλου, Σοφία Κωνσταντινίδου (Σοφίτα), Γιώργος Μανιός, Σωκράτης Παπαιωάννου, Νάνσυ Κανέλλη, Ξένια Δικαίου, Δημήτρη Λέντζος, Φίλιππος Γράψας, Μαρία Παπαδάκη, Μάρω Μπουρδάκου, John Μιχάλης.

Το album κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες δισκοπωλείων.

INFO
Ξέφωτο
Λυκούργου 5, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 6€ χωρίς ποτό
Τηλ κρατήσεων: 6931091534

Pages