ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΔΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Τ - TOWNSENDIA

TOWNSENDIA

Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς ούτε για τους λίγους. Είναι για τον καθένα ξεχωριστά. William Shakespeare

ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΔΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Τ

Share This
 

ΘΕΑΤΡΟ  Τ

Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, τηλ. 2310-85433

Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης A stand-up comedy Show

Παναγιώτης Κούδας

 Τετάρτη 02 Μαΐου

Μετά από δύο χρόνια παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, συμμετοχή σε όλα τα κωμικά φεστιβάλ και τις καλύτερες κριτικές από την μαμά του, ο Παναγιώτης Κούδας ολοκληρώνει το κύκλο της Stand-up Comedy παράστασης "Πόσο Μόνο Είναι Αυτός ο Μάκης", στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Τ.

Την Τετάρτη 02 Μαϊου στις 22.00, μια τελευταία παράσταση που θα βιντεοσκοπηθεί και θα τελειώσει έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να κλείσει στην πόλη που ξεκίνησε. 

Μια παράσταση που καταπιάνεται με όλα τα σημαντικά θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, αυτή η παράσταση είναι ότι πιο σημαντικό θα δείτε στην ζωή σας. Εντάξει υπάρχει μια μικρή δόση υπερβολής στο παραπάνω. Αλλά αν σας νοιάζουν θέματα όπως τα πνεύματα Samurai, το apartheid, τα κουτσά σπερματοζωάρια, η έλλειψη καφέ, οι ελλείψεις στα σχολικά μαθήματα, το φλερτ, ο σύγχρονος ρατσισμός, το σώμα που μεγαλώνει και παρακμάζει, πως είναι να είσαι γιος και πατέρας ταυτόχρονα, το σεξ στις διάφορες ηλικίες και η ανθρώπινη μοναξιά τότε αυτή είναι η παράσταση για εσάς. 

«Είμαι 37 χρονών ήδη και ακόμα προσπαθώ να βρω γιατί με επηρεάζουν όλα αυτά γύρω μου που με θυμώνουν, με μπερδεύουν ή με κάνουν ευτυχισμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα, σχεδόν όλα μου φαίνονται αστεία. Για αυτό κάνω κωμωδία.». Ο Παναγιώτης Κούδας ασχολείται με το Stand up από το 2001. 

Η παράσταση “Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…” είναι η τρίτη solo παράσταση που παρουσιάζει, με ευγενικό σκοπό να βγάλει εκατομμύρια και για αυτό πρέπει να παραβρεθείτε. Η παράσταση stand-up comedy “Πόσο Μόνος Είναι Αυτός Ο Μάκης¨ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά μετά από sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει παρουσιαστεί σε πάνω από 20 πόλεις της Ελλάδας, και σε κωμικά φεστιβάλ της Ελλάδας. 

Ο Παναγιώτης Κούδας, ξεκίνησε το stand up το 2001, και επαγγελματικά από το 2005. Έχει εμφανιστεί σε όλη την Ελλάδα, με ατομικές ή ομαδικές παραστάσεις, είναι ο διοργανωτής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης. Αυτή είναι η τρίτη Solo του δουλειά μετά τα Μυθολογία (2005) και Παιδικά Τραύματα (2013).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος: Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη
Παραστάσεις: Τετάρτη 02 Μαϊου 2018
Προπώληση: Viva.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 854 333Pages