ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ (22-30/04/2018)


Λίγο πριν έρθει ο Μάιος και υποδεχτούμε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της πόλης, η Θεσσαλονίκη γίνεται και πάλι πόλος έλξης για ποικίλα μουσικά events, που θα προσελκύσουν όλους όσους αγαπούν τη μουσική!

Γιάννης Χαρούλης


Μία δεύτερη συναυλία έρχεται να ''ακολουθήσει'' το sold out live του Γιάννη Χαρούλη στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν και όσοι δεν πρόλαβαν το πολυπόθητο εισιτήριο για την προηγούμενη εβδομάδα, για να σαγηνευτούν από τις παραδοσιακές μελωδίες του, που φαντάζουν μοναδικές μαζί με την ιδιαίτερη χροιά του. Στη σκηνή θα βρεθεί με την ομάδα, που συμπορεύεται εδώ και χρόνια, για να ενώσουν τη μουσική με τους ανθρώπους!


*Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, 21:30, Principal - 26ης Οκτωβρίου 15 (εργοστάσιο FIX)



Φωτεινή Βελεσιώτου


Η Φωτεινή Βελεσιώτου, φέρνοντας μαζί της τα δικά της τραγούδια αλλά και αυτά μουσικών, που έχουν μείνει ανεξίτηλοι στην ελληνική μουσική, έρχεται στο club του Μύλου για μία βραδιά γεμάτη ρεμπέτικες και όχι μόνο μελωδίες! Μαζί της, ο Σωτήρης Μπαλλάς, ο Νίκος Παπαναστασίου και ο Γιώργος Καραμφίλλης, που θα ολοκληρώσουν τη μουσική αναζήτηση, που επιδιώκει σε κάθε live της, η μοναδική ερμηνεύτρια!

* Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, 22:30, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56


Δημήτρης Ζερβουδάκης - Μελίνα Κανά


Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με τη Μελίνα Κανά ''ανεβαίνουν'' ξανά στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα τραγούδια, που αγάπησαν, να ταξιδέψουν τους ακροατές τους. Η αισιοδοξία και η μελαγχολία, αν και αντίθετες έννοιες, γίνονται ένα και θα αποτελέσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σύντομα οι Θεσσαλονικείς!

* Σάββατο 28 Απριλίου 2018, 22:30, Block 33 - 26ης Οκτωβρίου 33


Θοδωρής Βουτσικάκης


Η νέα μουσική πρόκληση του ταλαντούχου Θοδωρή Βουτσικάκη είναι να ερμηνεύσει τα τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου, που έχουν γίνει αγαπητά από το κοινό. Τη Δευτέρα 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η μοναδική συναυλία, όπου θα ακουστούν τραγούδια, που σκιαγραφούν τα 35 επιτυχή χρόνια της στιχουργού, ενώ στη σκηνή μαζί με τον ερμηνευτή, θα υπάρχει τετραμελής ορχήστρα, με προσκεκλημένο αυτής της πρώτης συναυλίας, τον Αντώνη Σουσάμογλου, Α' βιολί της ΚΟΘ και συνθέτης.

* Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, 21:00, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης