ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ (13-19/03/2018)


Η άνοιξη στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί νέες συναυλίες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους κι έτσι και αυτήν την εβδομάδα τα μουσικά νέα είναι πολλά και με τεράστιο ενδιαφέρον!

Ανδριάνα Μπάμπαλη - Quarderinas Quartet "Bedroom Art session"


Τέσσερις γυναίκες, που τις ένωσε η οικονομική κρίση αλλά και το κίνημα των ''Bedroom Artists'', που χαρακτηρίζονται για την ηχογράφηση στο σπίτι, ''ανεβαίνουν'' στη Θεσσαλονίκη για ένα πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές και μουσικές εκπλήξεις.

(Ανδριάνα Μπάμπαλη, κιθάρα, τραγούδι - Βασιλική Μαζαράκη, βιολί - Εύη Μάζη, πιάνο, φλάουτο, τραγούδι - Αντωνία Τσολάκη, κοντραμπάσο, τραγούδι)

* Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, 21:30, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ελένη Βιτάλη - Νίκος Ζιώγαλας


Ο Νίκος Ξύδης επιμελήθηκε το νέο πρόγραμμα και την εξαιρετική νέα μπάντα της Ελένης Βιτάλη, που μαζί με τον Νίκο Ζιώγαλα έρχονται στη Θεσσαλονίκη για δύο βραδιές. Νέος, φρέσκος ήχος, που συνδυάζει το παρελθόν με νέες ενορχηστρώσεις κι ένα μουσικό αποτέλεσμα, που θα μαγέψει και θα ''ταξιδέψει'' τους θεατές του.

*Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Απριλίου 2018, 22:00, Μύλος Club - Ανδρέου Γεωργίου 56

Ορφέας Περίδης - Λιζέτα Καλημέρη


Μία συνάντηση, που επαναλαμβάνεται συχνά τα τελευταία δύο χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στο Block 33 για ακόμη μία φορά. Η Λιζέτα Καλημέρη και ο Ορφέας Περίδης μαζί με τέσσερις μουσικούς διδάσκουν μουσική και θυμίζουν σε όλους μελωδίες, που θα έπρεπε να μας συντροφεύουν παντοτινά.

* Σάββατο 14 Απριλίου 2018, 22:30, Block 33 - 26ης Οκτωβρίου 33

Γιάννης Χαρούλης


Μία μοναδική ανοιξιάτικη βραδιά αναμένεται να αποτελεί η Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, όπου ο Γιάννης Χαρούλης θα ''συναντηθεί'' με όλους όσους τον ακούν πιστά, για να δημιουργήσουν μουσικούς δρόμους και να θυμηθούμε όσες στιγμές μας έχει χαρίσει ήδη! Μαζί του στη σκηνή θα είναι η ομάδα, που συμπορεύεται εδώ και χρόνια, για να ενώσουν τις μελωδίες και τους ανθρώπους!

* Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, 21:30, Principal - 26ης Οκτωβρίου 15 (εργοστάσιο FIX)